Clubul de badminton si Pe urmele dezertorilor – Netflix
Netflix va adauga luna aceasta noi seriale sud-coreene, printre acestea vom mentiona prima data informatii despre Clubul de badminton (Racket Boys / Raketsonyeondan – 2021).

Clubul de badminton este un serial sportiv, o comedie dramatica lansata in Coreea de Sud pe 31 mai 2021, avand difuzat pana in prezent un sezon alcatuit din 16 episoade.
Pe IMDB, serialul a obtinut o nota extrem de mica si anume 1.1 din aproximativ 25.000 de recenzii.

Pe langa scenariul slab, foarte multe persoane si-au exprimat nemultumirea privind scenele dezamagitoare in care suporterii indonezieni sunt jigniti. Dupa ce pagina Facebook SBS (reteaua care a difuzat Clubul de badminton) a fost luata cu asalt, primind multe mesaje de nemultumire, reprezentantii SBS si-au cerut scuze pentru scenele din episodul 5, mentionand ca nu au intentionat sa jigneasca anumiti telespectatori sau anumite tari. Totusi, in urma acestor intamplari, Netflix a decis sa adauge serialul pe platforma online.

Badmintonul este cel mai cunoscut sport in Indonezia, jucatorii indonezieni fiind renumiti pentru acest sport, probabil acesta fiind motivul pentru care episodul numarul 5 a generat atatea nemultumiri printre fanii indonezieni.

In Clubul de badminton, Yoon Hyeon-jong (Kim Sang-kyung) are probleme financiare in Seoul, acesta devine antrenorul unei echipe de badminton insa are foarte multe cheltuieli si incepe sa aiba probleme cu plata chiriei, motiv pentru care incepe sa aiba diverse joburi part time pentru a-si suplimenta veniturile.

Hyeon-jong incepe o noua aventura ca antrenor la scoala Haenam Seo unde primeste un salariu mare si o casa in care sa locuiasca. Ulterior, pentru a intregi echipa de badminton, acesta il va influenta pe fiul sau, Hae Kang, sa se alature echipei.

In aceasta productie vom vedea actori precum Kim Sang-kyung (Memories of Murder – 2003), Na-ra Oh (My Mister – 2018), Tang Joon-sang (Crash Landing on You – 2019), Kang-Hoon Kim (Loosideu deurim – 2017), Woo Hyeon (Facultatea de drept – 2021) si altii.

Netflix va adauga serialul sud-coreean din 16 august 2021.

Clubul de badminton si Pe urmele dezertorilor – Netflix

Un alt serial coreean care va fi disponibil pe Netflix luna aceasta este Pe urmele dezertorilor (D.P.), din 28 august 2021.

An Joon-Ho (Jung Hae-In) este un soldat calm si tenace. Sergentul Park Beom-Goo (Kim Sung-Kyun) ii observa aptitudinile si il transfera pe acesta in divizia D.P. (Deserter Pursuit), a carei misiuni este de a captura dezertorii.

In serialul de actiune vom vedea actori precum Jung Hae-In (While You Were Sleeping – 2017, Tune in for Love – 2019, Something in the Rain – 2018), Seong-gyoon Kim (Nameless Gangster: Rules of the time – 2012, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo – 2016), Kyo-hwan Koo (Train to Busan Presents: Peninsula – 2020), Joon-Young Lee sau Sukku Son (a interpretat rolul detectivului Mun in serialul de succes Netflix Original Sense8 – 2015).

Un nou tatuaj in peisaj – disponibil pe Netflix

Din 28 iulie, Netflix a adaugat in biblioteca online un reality show numit Un nou tatuaj in peisaj (Tattoo Redo) in care tatuajele ratate sunt re-facute si transformate total. Seria are 6 episoade iar pe IMDB a obtinut nota 5.6 din 186 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.