Filme de iarna la Diva – 2021
Postul de televiziune Diva va continua si in luna noiembrie maratonul de filme dedicate sarbatorilor de iarna. In luna noiembrie, Diva va difuza in fiecare zi cel putin 8 filme avand ca tema Craciunul sau anotimpul rece. Filmele vor fi difuzate de la ora 7 pana noaptea tarziu.

Christmas Wishes and Mistletoe Kisses / Dorinte si sarutari (2019) – 3 noiembrie de la ora 20. Designerul de interior Abby Fuller (Jill Wagner) este o mama care isi creste singura copilul. Aproape de Craciun, ea este angajata de un om bogat pe nume Nick (Matthew Davis) sa ii amenajeze conacul. Nick este un om mai ursuz care nu este prea comunicativ si nu ii plac sarbatorile de iarna, asa ca Abby va trebui gaseasca o metoda de comunicare cu acesta si sa ii aduca in suflet spiritul Craciunului.

Filmul Dorinte si sarutari a fost regizat de D.J Viola, a fost filmat in Georgia si are o durata de 1:24 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Christmas at Graceland: Home for the Holidays / Craciun la Graceland: Acasa de Sarbatori (2019) – 10 noiembrie ora 20. Harper Ellis (Kaitlin Doubleday) isi viziteaza familia si sora de sarbatori in Memphis. Harper si cele 2 nepoate ale sale vor vizita Graceland. Acolo, Harper va intalni un tata care isi creste singur cei 3 copii, de care Harper se va indragosti.

Filmul Craciun la Graceland: Acasa de sarbatori este regizat de Eric Close si are o durata de 1:24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3. Filmul a fost filmat in Graceland, SUA.

Filme de iarna la Diva – 2021

Christmas in Evergreen: Letters to Santa / Craciunul in Evergreen: Scrisori catre Mosul (2018) – 17 noiembrie, ora 18. Lisa Palmer (Jill Wanger) este de profesie designer si se intoarce in orasul natal Evergreen de sarbatori. Lisa descopera ca un magazin istoric din orasul sau a fost inchis. Lisa, alaturi de Kevin Miller (Mark Deklin), decid sa redeschida magazinul si astfel readuc spiritul Craciunului in orasul ei natal.

Filmul Craciunul in Evergreen: Scrisori catre Mosul a fost regizat de Sean McNamara iar filmarile au avut loc in Burnaby Canada. Are o durata de 1:24 de minute iar pe IMDb a luat nota 6,7.

A Christmas Love Story / Iubire de Craciun (2019) – 24 noiembrie, de la ora 18. Katherine (Kristin Chenoweth) conduce un cor de adolescenti cu care va participa la un concert caritabil de strangere de fonduri. Katherine trebuie sa scrie piesa cu care corul condus de ea va participa la acel concert caritabil insa nu reuseste sa scrie piesa deoarece este distrasa de vocea unui tanar pe nume Danny (Kevin Quinn), care se alatura corului.

Iubire de Craciun este regizat de Eric Close si are o durata de 1:24 minute, filmarile au avut loc in Carolina de Nord, SUA. Pe IMDb a obtinut nota 7.

Aceste filme prezentate in acest material au fost difuzate sau produse in trecut pentru postul tv Hallmark Channel care la noi in Romania s-a rebranduit in Diva.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Sau cand nu difuzeaza Diva filme de craciun? Adica aceleasi filme difuzate pe Diva in ultimii 7 ani sau cat o fi de la prima editie a maratonului filmelor de craciun…..

    In principiu, filmele de craciun sunt slabute si se bazeaza mai mult pe imagine, decoruri si coloana sonora pentru a te induce in atmosfera specifica sezonului.

    Filmele de craciun de la Diva sunt si mai slabe deoarece sunt filme de categorie B, cu actori de categorie B si scenarii extrem, dar extrem de previzibile.

    Pe langa faptul ca sunt filme de categorie B, Diva Romania nici macar nu emite HD (macar HD, daca nu Full HD), iar pe un TV 4K cu diagonala de 43 inch poti numara lejer pixelii pe ecran.