Cod criminal – va exista sezonul 2 pentru cel mai scump serial brazilian produs de Netflix?

Cod criminal (DNA do Crime / Criminal code) este cel mai nou serial brazilian adaugat pe Netflix si in acelasi timp cel mai scump serial brazilian marca Netflix, productia a atras interesul multor persoane la nivel international.

Serialul de actiune prezinta un jaf de proportii in incinta unei firme de securitate din Paraguay in urma caruia agentii biroului Foz do Iguaçu din Brazilia lanseaza o investigatie amanuntita. Urmarind urmele lasate de mostrele ADN colectate de la fata locului, ei leaga acest eveniment de alte infractionalitati petrecute recent, descoperind astfel o organizatie criminala cu tentacule in ambele tari.

Serialul a fost realizat de Heitor Dhalia (Bald Mountain – 2013, Adrift – 2009), Aly Muritiba (New Bandits – 2023, Private Desert – 2021) si Bernardo Barcellos.

In serial putem vedea actorii Maeve Jinkings (Neighboring Sounds – 2012, Neon Bull – 2015), Rômulo Braga, Thomas Aquino (Bacurau – 2019), Pedro Caetano, Larissa Bocchino, Erom Cordeiro, Thais Lago (3% – 2016), Natasha Jascalevich, Gabriel Chadan (Brazil Avenue – 2012), Priscila Martz, Débora Veneziani, Gabriela Moreno, Douglas Sampaio si altii.

Cod criminal are un sezon format din 8 episoade, astazi ocupa locul 2 in topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix in Romania, dupa primul loc ocupat de serialul de exceptie The Crown (ultimul sezon a fost adaugat pe 16 noiembrie), fiind urmat de miniserialul care isi pastreaza o pozitie in top 10 dupa 3 saptamani de la lansare, Toata lumina pe care nu o putem vedea.

Cod criminal – va exista sezonul 2 pentru cel mai scump serial brazilian produs de Netflix?

Pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 458 de recenzii si pe aceeasi platforma are indicele de popularitate 120. La momentul publicarii acestui articol, Netflix nu a confirmat reinnoirea serialului Cod Criminal cu sezonul 2 insa avand in vedere interesul mare pentru aceasta productie, sunt sanse mari sa vedem cel putin inca un sezon.

Sunt putine seriale Netflix care au avut sezoane noi confirmate la scurt timp dupa lansare, asadar e nevoie sa treaca putin timp inainte de a afla noutati.

Vom actualiza acest articol atunci cand vor exista informatii noi despre reinnoirea sau anularea seriei Cod Criminal.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.