Gateste italieneste cu Luca – TV Paprika
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni gastronomice ce vor fi difuzate in luna martie pe postul TV Paprika.

Din 4 martie, TV Paprika invita telespectatorii de luni pana vineri, seara de la ora 21:30, sa invete sa gateasca retete din gastronomia italiana. Aceste retete sunt preparate de cei mai renumiti bucatari. Acestea sunt cateva emisiuni cu specific italian: Gateste italieneste cu Luca, Silvia Colloca, Gatind italieneste si Evadare din Italia cu Gino.

Pe parcursul intregii luni martie, TV Paprika va difuza emisiuni de gastronomie realizate de femei, grupate intr-un blog numit Seara fetelor, urmand sa fie difuzate de luni pana vineri, de la ora 22:30.

Gateste italieneste cu Luca – din 14 martie, de la ora 21:30. Bucatarul Luca Ciano va gati cele mai interesante si delicioase preparate din bucataria italiana in timp ce ne povesteste istoria fiecarui ingredient pe care il va folosi in retelele respective. Pentru Luca Ciano este primul serial realizat pentru o televiziune. Seria Gateste italieneste cu Luca are un sezon cu 7 episoade, fiecare episod are in medie 60 de minute.

Nigella zi de zi – din 14 martie ora 22:30. In aceasta emisiune, telespectatorii invata sa gateasca retete gustoase pentru diferite ocazii, pentru intalniri cu prietenii sau retete pentru familie. Prepararea acestor retete nu necesita mult timp.

In aceasta emisiune vom invata cum sa pregatim cel mai bun gratar, picnicul perfect si multe altele. Emisiunea Nigella zi de zi are 6 episoade.

Acasa la Nigella – din 14 martie, de la ora 23:10. In aceasta emisiune Nigella ne va prezenta cele mai delicioase retete ce ne-au marcat copilaria sau adolescenta.

Gateste italieneste cu Luca – TV Paprika

Regina ciocolatei – sezonul 2 – din 19 martie, de la ora 18:30. Kirsten Tibballs este cea mai renumita patisera si ciocolatiera australiana din lume, ea este poreclita regina ciocolatei. In sezonul 2, Kirsten vine in fata telespectatorilor TV Paprika sa le impartaseasca cele mai interesante si delicioase retete de prajituri.

Aceste retete au ca ingredient principal ciocolata. Retetele preparate de Kirsten se fac foarte rapid cu ajutorul unor unelte de bucatarie pe care oricine le are in bucataria sa.

In bucatarie cu Nadya – din 28 martie, de la ora 22:30. Prin retetele prezentate in emisiunea ei, Nadya Hussain doreste sa aduca in fata telespectatorilor retete usoare si delicioase, pline de savoare. In fiecare episod va gati un preparat care va avea ca ingredient principal o anumita aroma.

In cadrul emisiunii sale, Nadya va avea cate un invitat, bucatar sau scriitor de carti de retete, care impartasesc aceeasi pasiune pentru arome ca ea. Emisiunea In bucatarie cu Nadya are 6 episoade.

Retetele rapide ale Nadyei – din 31 martie, de la ora 22:30. Este a doua emisiune prezentata de Nadya Hussain pentru TV Paprika. In aceasta emisiune, Nadya le va arata telespectatorilor cum sa gateasca cele mai rapide retete fara stres. Aceste retete ne ajuta sa economisim timp. Emisiunea Retetele rapide ale Nadyei are 6 episoade iar fiecare episod are durata de 30 minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.