Fata din inregistrare continua cu sezonul 2

The Snow Girl (Fata din Inregistrare, titlu original in limba spaniola La chica de nieve) este un serial de tip thriller si mister, spaniol, bazat pe romanul omonim scris de Javier Castillo. Scriitorul a fost premiat la Premiile Hoy Magazine in anul 2021 ca fiind cel mai bun scriitor al anului. Acesta este cunoscut publicului si pentru romanele Ziua in care s-a pierdut sanatatea mintala, Cucul de cristal, Tot ce s-a intamplat cu Miranda Huff.

Serialul a primit nota 6,8 pe Imdb, iar cota sa de popularitate este 1885. Pe Netflix este disponibil primul sezon, cu 6 episoade a 40-50 minute, care a fost lansat pe data de 27 ianuarie 2023. Platforma de streaming a anuntat ca povestea va continua cu sezonul 2. Data cea mai probabila a lansarii celui de-al doilea sezon este luna ianuarie a anului viitor. Romanul La chica de nieve, scris de Javier Castillo, are de asemenea o continuare in romanul The Soul Game.

Serialul se axeaza pe disparitia unei fetite de 5 ani, Amaya, care este de negasit dupa o parada de Craciun in Malaga. Cazul atrage atentia unei tinere jurnaliste, Miren. Aceasta doreste din tot sufletul sa ii ajute pe parintii fetitei sa isi gaseasca fiica pierduta. Ajutata de un jurnalist cu vechime pe nume Eduardo, Miren initiaza propria investigatie, paralela cu cea oficiala a inspectorului Belen Millans.

O proba video noua repune cazul disparitiei fetitei pe rol, iar Miren este de neoprit in ciuda pericolelor care vin din toate partile. Sezonul 1 se incheie cu o noua provocare pentru curajoasa jurnalista, care doreste sa identifice autorul abominabilei fapte.

Fata din inregistrare continua cu sezonul 2

Din distributie fac parte actorii Milena Smit (Miren Rojo), Jose Coronado (Eduardo), Aixa Villagran (inspectoarea Belen Millan), Loreto Mauleon (Ana Nunez), Raul Prieto (Alvaro Martin), Cecilia Freire (Iris Molina) si altii. Pe actrita Milena Smit am mai vazut-o si in filmele Mame paralele (2021), Libelule (2022), No mataras (2020), Innermost (2020), Diagonales (2018).

Milena Smit a primit premiul pentru cea mai buna actrita din partea Malaga Spanish Film Festival in anul 2022, premiul pentru cea mai buna actrita din partea Alicante Film Festival in acelasi an pentru rolul din filmul Libelule, si premiul din partea Dias de CineAwards in anul 2021.

Actrita spaniola Aixa Villagran este cunoscuta publicului din filmele Vida perfecta (2019-2021), Oamenii lui Paco (2009), Mataharis (2006). Aceasta a primit premiul Special Interpretation Prize pentru rolul din Vida Perfecta din partea Cannes International Series Festival.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.