Colierul de turcoaze / Masca de argint in programul de Paste B1 TV
In acest material vom detalia programul special ce va fi difuzat de B1 TV in perioada Pastelui. Sambata, 15 aprilie, de la ora 23, in cadrul editiei de stiri vor transmite Slujba de inviere de la Patriarhia Romaniei.

Duminica, 16 aprilie, de la ora 15:30, B1 TV va difuza filmul artistic Masca de Argint (1985). Filmul Masca de Argint il are in prim plan pe Margelatu (Florin Piersic), un om al dreptatii, singuratic, care este angajat de Fratie sa recupereze comoara stransa de boierului Valcu (Marin Moraru), cu scopul de a cumpara tronul tarii.

Insa, boierul Valcu este omorat de Agata (Marga Barbu) si Troianov (Alexandru Repan) pentru a-i fura comoara. Masca de Argint are durata de o ora si 59 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Colierul de turcoaze (1985) – sambata, ora 21. Un om de afaceri vienez si fiica sa suntrapiti. Pentru a nu se declansa un conflict de diplomatie intre cele doua tari, Fratia il angajeaza pe Margineanu (Florin Piersic) sa ii gaseasca pe cei doi.
Filmul are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Colierul de turcoaze / Masca de argint in programul de Paste B1 TV
De la ora 23, B1 TV va difuza un concert marca Celine Dion.

Luni, 17 aprilie, de la ora 21, B1 tV va difuza un documentar interesant, Mai presus de orice (1980). In acest documentar, telespectatorii vor afla informatii despre cel mai mare cutremur seismic care a avut loc in Romania in 1977. In cadrul documentarului vor fi prezentate imagini de la inmormantarea marelui actor Toma Caragiu.
Mai presus de orice are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,1.

B1 TV este un post de televiziune cu licenta tematica – stiri si se afla in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, dth si iptv din Romania. B1 TV s-a lansat in 2001 ca post TV local generalist in Bucuresti. In mai 2002 a devenit post national.

In martie 2011, postul de televiziune a fost transformat intr-unul informativ. B1 TV este prezent in lista must carry. In mai 2021 s-a lansat varianta HD si este prezenta in grilele operatorilor Digi, Orange, Vodafone si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.