Mickey Mouse: Casa distractiei – episoade noi pe Disney Junior
In acest material vom detalia noutatile lunii mai ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior.

Pe parcursul lunii mai, Disney Channel a pregatit celor mici episoade cu cele mai simpatice personaje ale postului. Vor fi difuzate in fiecare zi episoade din urmatoarele seriale :Fantoma si Moly McGee, Ghostforce sau Miraculous: Buburuza si motan Noir. Aceste seriale vor fi difuzate in fiecare zi, in intervalul 06:00 – 19:00.

Marea surpriza pregatita de Disney Channel o reprezinta faptul ca din 23 mai postul va difuza episoade noi din serialul Ghostforce (2021), de luni pana vineri. Echipa Ghostforce, formata din Liv, Andy si Mike, vor trece din nou la capturarea fantomelor din New York. Cei trei vor fi ajutati de misteriosul Blingboo si domnisoara Jones, mentorul lor.

Serialul Ghostforce are 22 de episoade, durata fiecarui episod este de 28 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir spune povestea a doi tineri care duc o viata dubla: una elevi de liceu si una de supereroi, pentru ca atunci cand raul invadeaza orasul, ei se transforma intr-o buburuza cu superputeri si un motan. Numele celor doi tineri este Marinet si Adrien.

Serialul Miraculos: Buburuza si Motan Noir are 111 episoade, fiecare episod are durata de 20 minute. Pe langa acele 111 episoade, s-au mai lansat cateva episoade speciale cu acesti doi supereroi. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,6.

Disney Junior
Prietenii catelusi – episoade noi din 2 mai, de luni pana vineri, de la ora 16. Cei doi catelusi, Bingo si Rolly, vor avea parte de noi aventuri zilnice si vor vizita noi orase printre care si Hong Kong. Celor doi frati li se vor alatura noi prieteni in aventurile lor.

Serialul Prietenii catelusi are un total de 107 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 24 de minute. Pe IMDb a primit nota 6,8.

Mickey Mouse: Casa distractiei – episoade noi din 23 mai, de luni pana vineri, de la ora 19:30. In noile episoade, Mickey Mouse si prietenii sai vor vizita cu ajutorul casei cateva locuri interesante cum ar fi: Lumea Creioanelor, Muntele Iernii si altele.

Eroii in pijama – din 21 mai, de luni pana vineri, de la ora 15:30. In noile episoade, eroii nostri vor avea parte de dueluri interesante cu doi raufacatori noi, Carly si Cartoka.
Eroii in pijama are 123 de episoade, fiecare episod are durata de 24 minute.

Pe 15 mai, de Ziua Internationala a Familiei, Disney Junior va difuza episoade din serialele: T.O.T.S. si Fancy Nancy Clancy. Episoadele incep pe 15 mai, de la ora 13.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.