Comorile pierdute ale Egiptului / Inginerie abandonata – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna noiembrie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Inginerie Abandonata – din 1 noiembrie, in fiecare seara de marti, de la ora 21. Acest serial documentar arata si exploreaza cele mai interesante realizari ingineresti ce au fost abandonate, de la orase abandonate sau cladiri industriale. Fiecare cladire abandonata va fi analizata si i se va spune povestea, de ce a fost construita, cu ce scop dar si de ce a fost abandonata ulterior.

Ocean pe uscat – sezonul 4, din 14 noiembrie, in fiecare seara de luni, de la ora 21. In sezonul cu numarul 4, telespectatorii vor urmari noi dezvaluiri interesante despre misterele subacvatice. Vom vedea ce se afla cu adevarat sub ultimele mituri, misterele subacvatice vor fi dezvaluite cu ajutorul exploratorilor si arheologilor.

Calatorii cu trenul vazute de sus – din 15 noiembrie, in fiecare seara de marti, de la ora 21. In fiecare episod al acestui serial documentar, telespectatorii vor fi purtati intr-o calatorie interesanta a celor mai importante cai feroviare din lume. Vom urmari imagini inedite atat de la sol cat si de la inaltime. Vom afla cum s-au construit cele mai importante rute feroviare din intreaga lume si cum se intretin.

Una dintre cele mai importante si interesante rute feroviare este Linia Bergen din Norvegia. Pe aceasta linie circula toate trenurile de marfa si strabate toata Norvegia.

Comorile pierdute ale Egiptului – din 20 noiembrie, in fiecare duminica, de la ora 21. Egiptul este cea mai bogata zona in comori arheologice. Echipele de arheologi se intrec in a deslusi secretele unei civilizatii de mult apuse. Arheologii vor merge pe sub piramide, vor descoperi morminte pierdute si vor dezgropa mumii vechi de 3000 de ani.

Ultima batalie a lui Hitler – din 28 noiembrie, in fiecare luni, de la ora 22. In acest serial documentar vom urmari povesti ale unor oameni disperati ce au dus batalii la limita, dar si infrangeri, nu doar pentru a castiga ci si pentru a supravetui. In 1944, Aliatii au debarcat trupe in Normandia pentru a deschide frontul de vest. Dupa debarcarea trupelor in ziua Z si a avansului Aliatilor nazisti se sapa si sunt hotarati sa mentina stapanirea asupra oraselor cetati pentru a pastra cel de-al Treilea Reich.

Comorile pierdute ale Egiptului / Inginerie abandonata – National Geographic

National Geographic Wild
In zilele de sambata si duminica de la ora 19, telespectatorii vor descoperi cea mai interesanta lume a Africii. Africa are cea mai faimoasa fauna din lume. Multe animale salbatice s-au adaptat la aceasta zona.

In zilele de sambata si duminica, telespectatorii pot urmari numeroase documentare  despre fauna si animalele salbatice ce traiesc in Africa. Iata cateva dintre aceste documentare: Intalnire cu gorilele, Migratia animalelor, Salvarea girafelor si altele.

Salvatorii Animalelor: Veterinari la tara – 7 noiembrie, de la ora 19. Doctorii veterinari Hodgest si Ferguson sunt doi buni prieteni. Ei detin in Atlanta un spital veterinar unde, alaturi de o echipa, trateaza si ingrijesc peste 20.000 de animale.

Dr. Ole: Viata in salbaticie – 31 octombrie, ora 19. Doctor Ole Alcumbrac detine un spital in Pinetop, Arizona. In aceasta clinica sunt tratate si ingrijite tot felul de animale, de la pisici caini pana la animale exotice. Doctorul Ole nu este un veterinar obisnuit, este supranumit omul salbatic pentru ca este entuziasmat de munca sa din afara clinicii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.