Focus Sat TV difuzeaza filme de dragoste romanesti
Focus Sat TV anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea a 3 filme romanesti in luna martie. Aceste filme vor fi difuzate pe 8 si 11 de la ora 20:25, respectiv 25 martie, de la ora 20:20.

Un film cu o fata fermecatoare (1966) – miercuri, 8 martie, de la ora 20:25. Filmul spune povestea unei tinere pe nume Ruxandra (Margareta Paslaru) care doreste sa devina actrita. Ruxandra pica examenul de admitere la facultate asa ca apeleaza la un truc in speranta ca va reusi sa devina actrita. Ea este constienta ca este frumoasa asa ca abordeaza mai multi barbati influenti in cinematografie pentru a-si realiza visul de actrita. Ruxandra se apropie de un regizor, de un publicist si de un regizor secund insa nu obtine mare lucru decat un rol intr-un film utilitar pentru Directia de Circulatie.

Un film cu o fata fermecatoare a fost interzis cativa ani de regimul comunist. Are durata de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Declaratie de dragoste (1985) – sambata, 11 martie, ora 20:25. Filmul Declaratie de dragoste spune povestea de dragoste dintre Alexandru (Adrian Paduraru) si Ioana (Teodora Mares), doi tineri de liceu care au trecut peste obstacolele acelor vremuri pentru a ramane impreuna. Este primul film love story romanesc ce a umplut salile de cinema in acea vreme.

Focus Sat TV difuzeaza filme de dragoste romanesti

Declaratie de dragoste va implini anul acesta 40 de ani de la lansare. Este primul film dintr-o serie de 4 productii care abordeaza viata de liceean, acestea au provocat o adevarata isterie in acele timpuri. Filmul are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Divort din dragoste (1991) – sambata, 25 martie, de la ora 20:20. Divort din dragoste spune povestea unui cuplu proaspat casatorit care este obligat de stat sa isi imparta spatiul locativ, proprietate personala, cu un chirias. Angela (Emilia Popescu) si Dan (Horatiu Malaele) sunt obligati sa primeasca o chiriasa in apartamentul lor.

Pentru a ramane singuri in apartament, Dan si Angela sunt nevoiti sa divorteze. Cei doi vor observa ca nici sa divortezi nu este usor. Filmul Divort din dragoste are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Cele trei filme, Declaratie de dragoste, Un film cu o fata fermecatoare si Divort din dragoste vor fi incluse si in biblioteca video disponibila in aplicatia Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.