Party Mix revine la Digi insa SD
Dupa o lunga pauza in care nu a functionat in reteaua Digi (RCS & RDS), Party Mix este din nou disponibil pentru abonatii Digi insa doar in format SD (576i), nu in format HD asa cum se asteptau destul de multi abonati.

Party Mix era disponibil in reteaua Digi de la mijlocul lunii martie 2021, atunci cand a fost introdus in urma adaugarii televiziunii in lista must carry. A fost introdus in format SD si a functionat pana pe 1 martie 2022, atunci cand reprezentantii companiei Best MixMedia au decis inchiderea stream-ului SD (anuntul a fost facut inca din 12 februarie 2022).

Din 1 martie pana astazi, Party Mix nu a functionat in reteaua Digi iar de astazi a revenit insa tot in format SD, streamul fiind livrat special de Party Mix catre Digi respectand parametrii tehnici impusi de RCS & RDS de 3 Mb, conform anuntului postat de reprezentantii Party Mix pe pagina Facebook.

In acelasi anunt, reprezentantii televiziunii au acuzat operatorul Digi mentionand ca peste 30 de zile s-a insistat pentru preluarea postului in format HD insa fara succes.

Party Mix revine la Digi insa SD

Reamintim ca Party Mix a fost introdus in format HD in grilele Vodafone, Orange Romania (zonele cu retea proprie de fibra optica) si Orange Communications (fosta Telekom) insa se pare ca reprezentantii Digi nu au ajuns la un acord cu Party Mix pentru a retransmite televiziunea la o calitate mai buna.

Este bine de stiut ca licenta audiovizuala Party Mix este SD, HD si 4k.
Party Mix se afla in lista must carry 2022 insa nu exista nicio obligativitate din partea operatorilor de a prelua varianta HD, fiind suficient sa se retransmita postul in format SD.

Voi ce parere aveti despre Party Mix? Ati fi dorit introducerea in grila Digi in format HD? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

81 COMENTARII

   • Exact ce ți-am scris în urma cu vreo 2 luni daca un post must carry este transmis pe cablu, operatorul nu este obligat să-l bage în NIT, mai ales dacă se ridica cu pretenții. Poate oricând sa iasă din NIT și posturile Aleph, legea nu îi obpiga pe cei de la Digi sa-i bage în NIT, îi obliga ca orice abonat dacă da scanare pe digital sa găsească acel post în grila ca este în asa zisa lista must carry

  • Ori ești pe analogic? 🤭🤭🤭🤭. Lucrez i domeniu și ca tine sunt destui, au TV performant și… ori prind doar analogicul…. sau prind posturile digitale prin decodor SD ca nu se „complice”

 1. Acum, or fi și cei de la Best Media absurzi cu rata aia a lor de 8 mega obligatorie la un post HD must carry, dar și Digi le calcă pe urme da au spațiu destul sa-i retransmita HD la 5-6 mega. Pentru 2 mega ăștia se cearta ca chiorii

  • Domnule L . Scanati tot reteaua Digi insa cu optiunea tv-ului dvs ALTII daca vreti sa aveti in grila de programe postul Party Mix. Pana marti postul Party Mix nu va intra in grila oficiala Digi. Sper ca ati inteles ce inseamna de fapt Altii.

  • Buna ziua. Nu stiu ce sa spun poate da poate nu. Chestia este ca Travel Mix nu poate intra SD asa cum spun unii pe aici pentru ca au renuntat la acea licenta. Ce iti pot spune si garanta este ca Travel Mix va intra datorita pozitiei sale in lista must carry care il incadreaza in nr acela minim de 25%. In schimb Shop One HD nu va intra pentru ca este pe ultima pozitie a listei. De aceea nu a intrat nici la Vodafone.

  • Dacă or să aibă licență pe SD sau cum emiteau înainte în HD …. de întrat or sa între și în noaptea asta. Nu obligi cel mai mare cablist din România sa te retransmita cum vrea mușchii tai când TU ca post TV ești în lista must carry

  • Iooooteee ca yo plătesc vreo 7 carduri CI+ ca am mai multe locații și fix în basca ma doare de postul tău. Dacă 3rau oameni cu cap băgau un SD îmbunătățit și lăsau ifosele la CNA

  • Nici nu-ți vine sa crezi câți s-au abonat la BalcaN. TOTI cei care acum scriu aici ca NU s-ar uita niciodată la acest post ( eu m-am abonat ca este bun la petreceri, că nu are reclame). Mai.mult ca sigur și tu ești abonat. Din ce m-am interesat exraoptunea Balcan este cea mai bine plătită

 2. La Bacau nu l-au introdus nici macar in varianta SD. Pe langa PARTY MYX, Digi are obligatia sa introduca in grila si posturile TRAVEL MIX HD si SHOP ON TV, deoarece acestea se regasesc in LISTA MUST CARRY. Dar DIGI , isi permite sa nu le introduca, datorita pozitiei dominante pe care o are in piata de cablu de la noi.