Complotul bonelor / Back in business – productii noi romanesti pe Netflix
In luna mai, platforma de streaming Netflix va pune la dispozitia abonatilor din Romania inca doua productii romanesti. Un film romanesc in care joaca Anamaria Prodan si inca un spectacol de stand-up comedy. In acest material vom detalia aceste 2 productii romanesti.

Complotul bonelor (2024) – din 22 mai pe Netflix. Filmul Complotul bonelor spune povestea lui Virgil (Cristian Iacob) care este un om de afaceri foarte priceput insa pe plan sentimental sta prost. Virgil si-a incercat norocul de 3 ori iar din aceste trei casatorii au rezultat noua copii pe care ii creste singur cu ajutorul a trei bone.

Intr-o zi, Virgil o intalneste pe Valentina (Anamaria Prodan). Virgil se indragosteste nebuneste de Valentina incat simte ca aceasta este iubirea vietii sale asa ca decide sa o prezinte copiilor sai. De aici incep problemele lui Virgil pentru ca lucrurile scapa de sub control, cei noua copii vor sa il insoare pe tatal lor cu una din bone. nu cu Valentina.

Pe langa Cristian Iacob (jurat in emisiunea Te cunosc de undeva) si impresara Anamaria Prodan, in Complotul bonelor ii vom putea vedea si pe: Ioana Petric (cunoscuta telespectatorilor din emisiunea Cronica Carcotasilor) sau Laurentiu Reghecampf Jr. (Bebeto, fiul lui Laurentiu si Anamaria Prodan).

Complotul bonelor / Back in business – productii noi romanesti pe Netflix

Complotul bonelor a avut premiera in cinematografe pe 9 februarie 2024. Filmul are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Spectacolul de stand-up comedy care va intra pe Netflix pe 29 mai se numeste Mihai Bobonete: Back in Business. Acest spectacol a avut loc la Sala Palatului in 2023 in decembrie. Pe langa Mihai Bobonete, in acest spectacol ii vom vedea pe Adrian Vancica (Celentano), Costi Dita (Giani) si Mihai Rait (Dorel).

Cele doua productii vin la Netflix dupa ce in luna aprilie si mai au intrat filmul Tati Part Time (o comedie spumoasa in care si-a facut debutul in cinematografie micuta Eva Maruta) si spectacolul de stand-up al lui Catalin Bordea numit Bordea: Teoria conspiratiei, care au stat cateva saptamani bune in Top 10 cele mai vizionate filme pe platforma de streaming Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.