Sci-fi Movie Club la Comedy Central
In luna mai, postul de televiziune Comedy Central vine la sfarsit de saptamana cu surprize pentru cinefilii care urmaresc filme sci-fi. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare sambata sub genericul Sci-fi Movie Club. In acest articol va vom prezenta cateva detalii despre aceste filme.

Sambata – 8 mai – Comedy Central a programat filmul Cei 4 fantastici (8 mai, de la ora 20:30). In acest film vom vedea cum un echipaj format din 3 barbati si o femeie ajung sa capete puteri supranaturale dintr-un accident stupid petrecut in spatiu. Echipajul este format din Reed Richards (inventator, interpretat de actorul Ioan Gruffudd), astronautul Ben Grimm (interpretat de actorul Michael Chiklis), o specialista in genetica (Sue Storm, interpretata de actrita Jessica Alba) si pilotul Johnny Storm (interpretat de actorul Chris Evans). Dupa ce capata aceste puteri, cei 4 fantastici trebuie sa salveze planeta Pamant de rau-facatori veniti din galaxie cu scopul de a distruge planeta noastra.

Star Trek: Dincolo de Infinit! (15 mai, ora 20 :30). Acesta este ultimul film din seria Star Trek iar echipajul Enterprise este atacat de extraterestrii.

Sambata – 22 mai – postul Comedy Central a programat 2 filme SF:
Transformers (22 mai, de la ora 20:30). In acest film vom vedea lupta de sute de ani dintre Autoboti si Decepticoni care se lupta pentru a stapani Universul. Aceasta lupta se va da pe planeta noastra.
Tot sambata, 22 mai, postul de televiziune Comedy Central a programat de la ora 22:30 filmul Transformers: Razbunarea celor invinsi.

Sci-fi Movie Club la Comedy Central
In ultima sambata a lunii mai, Comedy Central va difuza filmul Batalia Galactica (29 mai, de la ora 20:30). Acest film este o parodie dupa cunoscutul serial sci-fi Battlestar Galactica.

Postul de televiziune Comedy Central a preluat difuzarea de filme in zilele de sambata si duminica dupa ce Paramount Channel a fost inlocuit in Romania cu TeenNick la inceputul acestui an, Paramount Channel fiind inchis in ianuarie 2021, o decizie luata de compania Viacom care detine aceste posturi.

Comedy Central a fost lansat in Romania in 2016 si a difuzat pana in ianuarie 2021 doar seriale de comedie. Printre serialele de comedie difuzate de Comedy Central amintim: Prietenii tai, Teoria Big Bang sau Doi barbati si jumatate. Comedy Central este in grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV sau DTH din Romania, exceptie face operatorul DTH FreeSat care nu are acest post in grila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.