Concurs UPC te trimite in vacanta

Compania UPC lanseaza un nou concurs numit „UPC te trimite in vacanta” dedicat clientilor noi UPC care opteaza pentru pachetul All Inclusive.

Clientii noi UPC care contracteaza pachetul All Inclusive in perioada 08 – 30 iunie 2019 pot castiga o vacanta de care pot beneficia impreuna cu familia, voucherul pentru vacanta este in valoare de 10.710 lei si poate fi utilizat in cadrul agentiei Happy Tour.

Voucherul poate fi folosit pana la data 30 iunie 2020 pentru cazare la un hotel de 4* si bilete de avion inclus.

Voucherul poate fi utilizat pentru oricate persoane dorim si pentru orice destinatie disponibila prin agentia Happy Tour, bineinteles in limita a 10.710 LEI TVA inclus.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti din 15 iulie 2019, trebuie sa optam pentru pachetul All Inclusive pana la data de 30 iunie 2019 si sa avem serviciile instalate pana la data de 05 iulie 2019.

Concurs UPC te trimite in vacanta

Daca suntem hotarati sa ne abonam la serviciile UPC pentru a participa la acest concurs, este preferabil sa o facem cat mai devreme deoarece intre ultima zi de participare si 05 iulie este un termen destul de scurt astfel incat este posibil ca UPC sa nu aiba suficient timp la dispozitie sa instaleze serviciile.

Pachetul All Inclusive contine urmatoarele servicii UPC:

  • Televiziune: Play Maxim + Sport + HBO;
  • Internet: Connect 500;
  • Telefonie fixa: Alo Nelimitat;

Pretul pachetului All Inclusive este 85 lei/luna iar perioada contractuala este 24 de luni. In situatia in care consideram pretul 85 lei prea mare, putem reduce din costuri eliminand extraoptiunile de televiziune (Sport si/sau HBO) sau pachetul de internet insa nu vom mai putea participa la acest concurs, fiind obligatoriu sa optam pentru pachetul UPC All Inclusive.

Voi ce parere aveti despre pachetul All Inclusive si concursul „UPC te trimite in vacanta”? Ati fi dispusi sa va abonati in reteaua UPC pentru a participa la acest concurs?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Da am veni la dumneavoastră ca noi abonați că de Telekom suntem sătui la câte posturi tv ne-au scos. Trebuie doar ca dumneavoastră să veniți în Zona Șoseaua **** sau mai exact Strada *** *** Numărul *** sector *.Aștept totuși un răspuns din partea dvs.. Mulțumesc

    • Acest sait nu reprezinta upc doar ofera informatii. Daca ati fost intr-un magazin upc si ati semnat un contract, cu upc. In 48 de ore lucratoare veti beneficia de serviciile upc. Veti fi sunat cand vor veni la adresa dvs.