Comisarul Grom: Ciuma – disponibil pe Netflix
In acest material vom continua recomandarile unor productii disponibile pe platforma Netflix iar recomandarea din acest articol este un film rusesc, Comisarul Grom: Ciuma (Major Grom: Plague Doctor – 2021), un film plin de aventura si actiune.

Comisarul Grom: Ciuma prezinta aventurile a 2 politisti si a unei bloggerite. Filmul ii aduce in prim plan pe Igor Grom interpretat de Tikhon Zhiznevskiy, Dmitri Dubin un tanar politist interpretat de Aleksander Seteykin si frumoasa Yulia Pchelkina (interpretata de actrita  Lyubov Aksyonova).

Aventura celor 3 protagonisti incepe cand un criminal mascat (care se da drept justitiar) incepe sa ucida in stanga si in dreapta oamenii bogati si corupti care, cu ajutorul banilor, au scapat de justitia ruseasca. Acest film a fost filmat in Rusia in Sankt Petersburg.

Igor Grom este un politist singuratic, inteligent si frumos, este incoruptibil, renegat de cei din sectie. Ca orice politist bun, Grom are si un adversar de temut cu super numele de  Doctor Ciuma. Doctor Ciuma este un mascat care actioneaza numai in cursul noptii si care ucide oamenii bogati si corupti. Doctor Ciuma spune despre orasul Sankt Petersburg ca este bolnav de ciuma si el il vindeca. Aceste declaratii il fac pe acesta o personalitate cunoscuta pe retelele de socializare.

Filmul Comisarul Grom: Ciuma este realizat dupa o banda de desene animate ruseasca creata de editura Bubble Comics. In 2017 a mai fost facut un scurt metraj dupa benzile desenate.

Comisarul Grom: Ciuma – disponibil pe Netflix

Comisarul Grom: Ciuma a intrat pe platforma Netflix pe 7 iulie 2021 si a fost apreciat in toate tarile unde a avut premiera. Pe IMDB a primit nota 6,3 din aproximativ 8.800 de recenzii.

De-a lungul timpului s-au produs multe filme dupa carti de benzi desenate, printre aceste filme fiind si Batman sau V de la Vendetta.

Editura ruseasca Bubble Comics a scos patru carti de desene care au avut succes in Rusia: Demonslayer, Major Grom, Friar, Red Fury. Benzile desenate Major Grom au fost create de Artiom Gabrelianov si Evgeny Fedotov. Editura Bubble Comics este singura editura din Rusia care scoate carti de benzi desenate originale. Aceasta editura a fost fondata in 2011.

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming video din lume. Netflix ofera abonatilor sai un numar imprensionant de filme si seriale, atat originale cat si cumparate de la alti producatori. In curand, cei de la Netflix vor pune la dispozitia abonatilor sai o serie de jocuri.

In Romania sunt disponibile 3 platforme majore care pun la dispozitia abonatilor lor filme si seriale: HBO Go, Netflix si Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.