Revelionul la Antena 3, Antena Stars si Radio ZU
In acest material va vom prezenta programul de Revelion al posturilor Antena 3, Antena Stars si Radio ZU.

Postul de stiri al grupului Intact Media, Antena 3, incepe editiile speciale ale unor emisiuni inca de la ora 19:00 iar pana la 20:00 prezentatorii Adrian Ursu si Nadina Campean vor prezenta o emisiune speciala in care, timp de o ora, telespectatorii isi vor aminti toate evenimentele interne si externe petrecute in anul 2020. Emisiunea se va numi Jurnalul anului 2020.

Intre orele 20:00-22:00, timp de 2 ore va fi difuzata o emisiune cu momentele amuzante ale anului 2020 dar si scheciuri amuzante cu actorii Ionut Rusu (fost participant al emisiunii iUmor, difuzata de Antena 1), Vasile Muraru sau Valentina Fatu. Emisiunea se numeste Innecat in lacrimi de ras.

Intre orele 22:00-24:00 se va difuza o emisiune de bancuri numita Campionatul National de Bancuri.
De la ora 00:00 si pana la 02:00 se vor difuza stiri si divertisment in cadrul emisiunii La multi ani, Romania! Explozie de veselie.

Intre orele 02:00-04:00 dimineata vor fi transmisiuni live din casele unor vedete in care acestia vor transmite telespectatorilor binecunoscutele urari de inceput de an nou dar si ce isi doresc vedetele de la noul an. Emisiunea se va numi 21 de romani iubiti pentru anul 2021.

Revelionul la Antena 3, Antena Stars si Radio ZU
Pe 1 ianuarie 2021, Antena 3 va difuza exclusiv Traditionalul Concert de Anul Nou sustinut de orchestra Simfonica Bucuresti.

Postul Antena Stars va difuza de la ora 20:50 o emisiune de divertisment si muzica prezentata de Andrei Stefanescu, alaturi de Iuliana Luciu. In aceasta emisiune vor fi invitati solisti de muzica populara, manelisti dar si actori: Vladuta Lupau, Costantin Enceanu, Jean de la Craiova si multi altii.

Dupa miezul noptii, Antena Stars va difuza o emisiune prezentata de Mirela Vaida: Petrecem romaneste cu Mirela.

Postul Radio ZU va difuza in noaptea de revelion un program prezentat de Mihai Morar, Daniel Buzdugan si Ema Stefan. Cei 3 vor fi in direct de la ora 21:00 pana dupa miezul noptii. In studiourile Radio ZU vor fi prezenti si Dj-ii Razz si Bogdan Popovici.

Acesta este programul special de Revelion difuzat de cele 3 posturi Antena 3, Antena Stars si Radio ZU. Antena 3 si Antena Stars sunt prezente alaturi de Antena 1 in grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.