Concurs Vodafone – Urmareste Fear the Walking Dead
Vodafone a lansat ieri un nou concurs in parteneriat cu AMC Networks Central Europe numit Urmareste Fear the Walking Dead si Castiga.

Inscrierea in acest concurs se poate face de catre persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

 • detine un cont Facebook cu acelasi numele precum cel din cartea de identitate
 • detine un abonament de servicii fixe Vodafone sau este ruda de gradul II cu un abonament la serviciile fixe Vodafone
 • raspunde corect la urmatoarea intrebare despre serialul Fear the Walking Dead:
  • Pe cine intalneste Dwight la finalul episodului 3 din sezonul 6 al Fear the Walking Dead?
   a) pe Althea
   b) pe Virginia
   c) pe Sherry

Promotia este disponibila pana pe 1 noiembrie 2020, ora 23:59, desemnarea se face prin tragere la sorti iar castigatorul concursului va primi o boxa inteligenta Google Home Max (pe magazinele online, pretul acestui produs este intre 1900-2000 de lei).

Google Home Max este o boxa high-end smart cu suport Google Assistant si compatibila cu produsele Google Cast, sunetul este de o calitate superioara (destul de normal avand in vedere pretul piperat al acestui produs). Pe acest model, Google Home nu raspunde mereu asa cum ne-am dori. Un alt dezavantaj ar fi greutatea boxei Google (este foarte mare comparativ cu Google Home sau Home Mini).

Concurs Vodafone – Urmareste Fear the Walking Dead

Ledurile de pe boxa se aprind la comanda Hey Google.
Pretul boxei inteligente Google Home Max este destul de mare, personal nu as cumpara acest dispozitiv existand variante cu functii asemanatoare la preturi mult mai mici insa revenind la subiectul articolului, produsul ar fi un cadou interesant.

Fear the Walking Dead (2015) este un spin-off al cunoscutului serial The Walking Dead (2010) si arata doua familii in incercarea de a supravietui apocalipsei zombi. Fear the Walking Dead nu s-a bucurat de acelasi succes precum predecesorul sau si a ajuns la sezonul al 6-lea, lansat anul acesta. Se poate vedea in fiecare luni pe AMC de la ora 22:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.