OPPO prezinta un nou sistem de gestionare a culorilor.
Oppo a anuntat astazi lansarea unui nou sistem de gestionare a culorilor pe smartphone-urile sale. Sistemul va fi disponibil in anul 2021 si se va regasi in premiera pe telefoanele din noua serie Oppo find X3.

Oppo precizeaza ca este primul sistem de management al culorii ce se regaseste pe sistemul de operare Android si suporta o adancime a culorii de 10 biti pentru captare, stocare si afisare si o arie completa de culori (DCI-P3). Sistemul ar trebui sa ofere utilizatorului o experienta mult mai buna datorita reproducerii precise si reala a culorior.

Product Managerul Oppo, Bai Lang, a declarat ca, din punctul lui de vedere, culorile stimuleaza creativitatea si aduc un plus mare la schimbarea perceptiei oamenilor asupra realitatii. Acesta este si motivul pentru care Oppo a imbunatatit fiecare sistem de gestionare a culorilor, astfel incat, toate imaginile pe care le surprindem pe telefon sa ne ofere o experienta minunata.

OPPO prezinta un nou sistem de gestionare a culorilor
Managementul de culori anuntat de Oppo astazi nu doar ca a imbunatatit sistemul de culori dar a adus o imbunatatire si hardware iar Oppo se lauda ca echipa de ingineri R&D a reusit sa exceleze in reproducerea culorilor, bazandu-se pe necesitatea utilizatorilor pentru o experienta vizuala mult mai inalta.

Acest sistem reuseste sa acopere toate etapele iar el functioneaza de la realizarea imaginii, la calculul, codarea, stocarea si decodarea acesteia pana la afisarea ei, in format HEIF.

Tot in aceasta conferinta, Oppo mai anunta ca odata cu acest sistem de management al culorilor, acum utilizatorul mai poate sa-si personalizeze setarile de culoare. Astfel, fiecare utilizator poate sa-si creeze propriul sau profil de culori.

Asa cum spuneam la inceputul articolului, sistemul de gestionare a culorilor va fi disponibil la inceputul anului viitor si se va regasi pe telefoanele din seria X3.

Voi folositi/ati folosit/ati folosi telefoanele de la Oppo? Nu ezitati sa va postati parerea in sectiunea de comentarii dedicata de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU