Concursul de Craciun / Un Craciun glazurat – filme DIVA
In saptamana 13-18 decembrie, postul de televiziune Diva a programat filme cu tematica de Craciun in premiera pentru Romania. Aceste premiere sunt difuzate martea si vinerea, de la ora 20 iar duminica de la ora 16.

The Christmas Contest / Concursul de Craciun (2021) – 13 decembrie, ora 20. Filmul Concursul de Craciun le va raspunde telespectatorilor la intrebarea Ce este mai important in viata, victoria intr-un concurs caritabil sau iubirea?

Lara (Candance Cameron Bure) si Ben (John Brotherton) sunt doi fosti iubiti care participa la un concurs caritabil pentru strangerea de fonduri, care se desfasoara in orasul lor natal. Atat Lara cat si Ben se lupta sa iasa pe primul loc la finalul zilei. Insa, cei doi vor constata ca merita sa reinceapa relatia de unde au lasat-o.
Filmul Concursul de Craciun are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8 iar filmarile au avut loc in Vancouver, Canada.

Candy Coated Christmas / Un Craciun glazurat (2021) – 16 decembrie, ora 20. Molly Gallant (Molly McCook) este o fata de oras care doreste sa inceapa o noua afacere. Pentru a incepe afacerea are nevoie de fonduri. Pe langa nevoia de bani, Molly este instiintata ca firma tatalui sau este in pericol de executare silita.

Molly crede ca singura solutie de iesire din impas este sa vanda casa mamei sale, care a murit. Insa, pentru a vinde casa, ea trebuie sa ii instiinteze pe Kim Winters (Lee Garlington) si pe fiul ei, Noah Winthers (Aaron O’Connell), sa isi gaseasca o alta casa unde sa stea, pentru ca ei locuiau in casa mamei lui Molly si aveau grija si de o plantatie de menta.

Concursul de Craciun / Un Craciun glazurat – filme DIVA

Molly pleaca spre casa mamei sale cu gandul de a o vinde insa spiritul Craciunului ii va da o alta solutie de rezolvare a problemelor fara sa vanda casa. Filmul Un Craciun Glazurat are durata medie de o ora si 23 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8.

The Nine Kittens of Christmas / Noua pisici de Craciun (2021) – 18 decembrie, ora 16. Marilee White (Kimberley Sustad) este o doctorita veterinar care lucreaza la o clinica din Miami, ea isi ia o vacanta in preajma Craciunului si pleaca sa se relaxeze in orasul sau natal.

Ajunsa iacolo, Marilee il ajuta pe fostul sau iubit, Zachary Stone (Brandon Routh), care este pompier, sa aiba grija de 9 pisoiasi abandonati. Iubirea pentru animale si spiritul Craciunului va reaprinde flacara iubirii dintre cei doi tineri.
Filmul Noua pisici de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.