Te cunosc de undeva sezonul 17 – Antena 1
In grila postului Antena 1 va reveni in curand una dintre cele mai urmarite emisiuni ale postului. Te cunosc de undeva! revine cu sezonul numarul 17. Acest sezon va avea doua noutati importante pe care le vom mentiona in acest material.

Prima noutate a noului sezon o reprezinta noul cuplu de prezentatori al emisiunii, este vorba de Alina Puscas si Pepe. De la primul sezon si pana in 2021, emisiunea a fost prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

La finalul sezonului trecut, cei de la Antena 1 au decis sa nu mai colaboreze cu Cosmin Selesi. Acesta s-a mutat rapid la Pro TV, prezentand emisiunea de Revelion. Noul prezentator, cantaretul latino Pepe, a mai fost prezent in emisiunea Te cunosc de undeva! dar in postura de concurent si jurat.

A doua noutate o reprezinta participarea concurentilor, acestia vor participa in cuplu, nu vor fi concurenti singuri. In schimb, juratii din acest sezon nu se vor schimba: Ozana Barabancea, Andreea Balan, Aurelian Temisan si Cristi Iacob. Alt lucru ce nu se va schimba este modul de desfasurare al emisiunii.

Acestia sunt concurentii noului sezon 17 al emisiunii Te cunosc de undeva!:

  • Maria Buza si Paula Chirila. Maria Buza este cantareata si actrita iar Paula Chirila este co-prezentatoare la Xtra Night Show, alaturi de Dan Capatos
  • Ana si Monica Odagiu. Cele doua surori au participat la emisiunea Megastar, dar si in sezonul emisiunii Te cunosc de undeva! din 2014. Monica Odagiu a jucat si in serialul Pariu cu viata, difuzat in trecut de Pro TV
  • Alexia Talavutis si Dima Trofim. Alexia Talavutis este actrita si dansatoare. Dima este cantaret si a mai participat in 2016 la emisiunea Te cunosc de undeva!
  • Jazzy Jo si Zarug. Jazzy Jo a participat la emisiunea X Factor iar Zarug in Asia Express si emisiunile lui Nea Marin

Te cunosc de undeva sezonul 17 – Antena 1

  • Ionut Rusu si Anisia Gafton. Cei doi au participat la emisiunea iUmor si sunt stand -upperi
  • Romica Tociu si Carmen Chindris. Actorul Romica Tociu a castigat sezonul trecut al emisiunii Te cunosc de undeva! unde a facut cuplu cu actrita Carmen Trandafir. Carmen Chindris este cantareata
  • Florin Ristei si Ilona Brezoianu. Florin Ristei este cantaret si jurat in emisiunea X Factor. Ilona Brezoianu este actrita de comedie si este prezenta in diferite emisiuni ale postului Antena 1
  • Iulian – Adrian Popescu si Emanuel Popescu, membrii formatiei Noaptea Tarziu. Cei doi au mai participat si la emisiunea Asia Express.

Castigatori sezonului 17 Te cunosc de undeva vor primi suma de 15.000 de Euro. Antena 1 nu a anuntat inca data cand va intra aceasta emisiune in grila postului.

Update 16.04.2022: Sezonul 17 va incepe din 30 aprilie 2022, de la ora 20:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU