Copiii cuceresc televiziunea la TVR 1
De ziua copilului, TVR 1 se transforma intr-o televiziune a copiilor. Sub sloganul Copiii cuceresc televiziunea, TVR 1 va difuza emisiuni in care vedetele acestor emisiuni vor fi copii. Timp de 2 zile, TVR 1 va difuza filme pentru copii si emisiuni ca: Weekend matinal, Vedeta familiei, H… ora prichindeilor si Copiii spun. Iata ce filme vor putea viziona copiii de 1 iunie la TVR 1.

Strada sperantei (2016) – 1 iunie, ora 09:30. Strada sperantei este un film animat romanesc care spune povestea unui baiat de 10 ani care doreste sa salveze muzica din intreaga lume. Lorenz locuieste cu tatal sau, care lucreaza la o mina. In timp ce se plimba printr-o padure, Lorenz descopera un pasaj secret care duce intr-o alta lume situata sub lumea noastra.

Locul secret se numeste Havala si este condus de un personaj rau pe nume Marcus care doreste sa fure toata muzica din lume si sa o transforme intr-o energie care il va face pe Marcus nemuritor. Va reusi Lorenz sa salveze intreaga muzica?
Strada sperantei are durata o ora si 14 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Copiii cuceresc televiziunea la TVR 1

Castelul Craitei (2023) – 1 iunie, ora 17:30, film difuzat in premiera. Castelul Craitei spune povestea unei familii formate din 4 membri, o familie divortata. Mama locuieste cu fetita in Franta iar tatal locuieste cu baiatul in Romania. In fiecare vara, aceasta familie se reuneste si pleaca intr-o expeditie montana facuta in Romania. Aceasta expeditie este facuta pentru a reuni cei doi copii. Intr-o astfel de excursie, cei doi copii dispar subit iar parintii sunt disperati sa ii gaseasca teferi.
Filmul Castelul Craitei are durata o ora si 21 de minute.

Lassie se intoarce acasa (2020) – 1 iunie, ora 21. Florian (Nico Marischka) locuieste cu tatal sau intr-o casa. Cea mai buna prietena a lui Florian este Lassie, o catelusa. Problemele celor doi prieteni apar cand tatal lui Florian este concediat iar cei doi se muta intr-un apartament. Pe lassie o lasa la o ferma insa din cauza tratamentului la care este supusa de fermier, Lassie fuge catre oras unde este prietenul sau.
Filmul are durata o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.