Corpul in flacari – sezonul 2 Netflix

Platforma de streaming Netflix a lansat un serial interesant ce a captivat abonatii Netflix din prima zi de la lansare. Serialul Netflix ce se afla in acest moment pe primul loc in TOP 10 cele mai urmarite seriale Netflix in Romania este serialul spaniol El cuerpo en LLamas / Corpul in flacari (2023).

De ce credem ca acest serial a captivat abonatii Netflix din Romania? Raspunsul este simplu: serialul Corpul in flacari ale la baza o poveste adevarata si al doilea motiv ar fi revederea cu actrita Ursura Corbero (a interpretat rolul lui Tokyo din serialul spaniol de mare succes, Fabrica de Bani).

In mai 2017, in Barcelona este gasit intr-o masina un corp carbonizat. Corpul este al unui ofiter de politie pe nume Pedro Rodriguez (Jose Manuel Poga). Ancheta dezvaluie ca principalii suspecti ai acestei crime ar fi sotia politistului, Rosa Rodriguez (Ursura Corbero) si amantul acesteia, Albert Lopez (Quim Gutierrez). Rosa si Alberto erau colegi de munca cu Pedro. Ancheta acestui caz de crima a durat aproape 3 ani, procesul avand loc in 2020.

Filmarile serialului Corpul in flacari au avut loc in Barcelona in anul 2022 si s-au incheiat in februarie 2023. Serialul a intrat pe platforma de streaming pe 8 septembrie. Distributia serialului este una de exceptie, in acest serial ii vom vedea pe: Ursula Corbero (care a jucat in seriale ca Fabrica de Bani, Razboiul Stelelor: Viziuni si altele), Jose Manuel Poga (a jucat in serialul Netflix Orizontul Rosu), Pep Tosar (a avut un rol in seriile Netflix Mut si Fabrica de Bani).

Serialul Corpul in flacari are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 40 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. Pe IMDb are indicele de popularitate 189. Corpul in flacari este produs de casa de productie Arcadia Motion Pictures.

Corpul in flacari – sezonul 2 Netflix

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca sezonul 2 insa avand in vedere succesul inregistrat in perioada urmatoare lansarii, sunt sanse mari sa vedem episoade noi.

Se pare ca serialele spaniole marca Netflix se bucura de un real succes, pentru ca un alt miniserial se afla de ceva timp in topurile Netflix si anume Cine este Erin Carter?, care a stat cateva saptamani in TOP 10 cele mai vizionate seriale Netflix in Romania.

Netflix este una dintre platformele de streaming populare din intreaga lume. In Romania, mai sunt prezente platformele de streaming internationale cum ar fi: Disney Plus, Skyshowtime, HBO Max si Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU