Craciun la mosia Ashford / Un Craciun sub stele – filme DIVA
In acest material vom detalia filmele artistice cu tematica filme romantice de Craciun ce vor fi difuzate in saptamana 12-16 iunie pe postul de televiziune Diva.

Christmas on My Mind / Un Craciun de neuitat (2019) – 12 iunie, ora 18. Lucy Lovett (Ashley Greene), este o tanara care trebuie sa se casatoreasca, asa ca incepe sa faca pregatirile. Primul pas este sa isi cumpere rochia de mireasa. Dupa ce isi alege rochia, Lucy pleaca din magazin cu rochia in mana. In drum spre masina, ea aluneca si cade, se loveste la cap. Cand se dezmeticeste, vede rochia de mireasa si crede ca trebuie sa se duca la nunta sa cu Zach (Andrew Walker).

Ajunsa in orasul natal pentru presupusa nunta a sa, Lucy se mira de ce Zach nu este pregatit pentru nunta. Zach este mirat si el sa o vada Lucy pentru ca ei s-au despartit de un an. Dusa la doctor, Lucy afla ca din cauza loviturii sufera de amnezie si nu isi mai aminteste ce a facut aproape un an de zile. Ea a uitat ca nu mai este cu Zach si ca trebuie sa se marite cu un alt barbat.

Filmul Un Craciun de neuitat are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Christmas Under the Stars / Un Craciun sub stele (2019) – 13 iunie, ora 18. Nick (Jesse Metcalfe) isi pierde slujba in apropierea Craciunului. El  se angajeaza intr-un magazin de brazi, acolo el o intalneste pe Julie (Autumn Reeser), care a venit alaturi de fiul ei sa aleaga un brad. Nick se indragosteste de Julie, din intamplare afla ca Julie are probleme financiare si nu poate sa ii ofere un Craciun asa cum trebuie fiului sau. Nick decide sa o ajute pe Jullie sa iasa din impas.

Un Craciun sub stele are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Coming Home for Christmas / Craciun la mosia Ashford (2017) – 14 iunie, ora 18. Lizzie (Danica McKellar) lucreaza la vila familiei Marley, acestia au pus casa la vanzare, pentru a-si lua ramas bun asa cum trebuie de la familia la care a lucrat multi ani, Lizzie planuieste sa le ofere o petrecere de neuitat.
Filmul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Craciun la mosia Ashford / Un Craciun sub stele – filme DIVA

The Road Home for Christmas / Calatorie de Craciun (2019) – 15 iunie, ora 18. Lindsay (Marla Sokoloff) si Wes (Rob Mayes) sunt doi cantareti rivali ce sunt obligati sa colaboreze pentru un recital de Craciun. Lindsay este o soprana iar Wes este un pianist libertin care canta jazz.

Cei doi vor calatori impreuna catre orasele natale pentru a petrece Craciunul alaturi de familiile lor. Aceasta calatorie este facuta de cei doi cantareti cu scopul de a se cunoaste mai bine. In timpul calatoriei, magia Craciunului ii va atinge pe amandoi.
Calatorie de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Reunited at Christmas / Reuniti de Craciun (2018) – Samantha (Nikki Deloach) este o scriitoare celebra dar lipsita de inspiratie pentru a mai scoate o carte noua. Samantha si iubitul ei decid sa isi petreaca sarbatorile de Craciun la casa bunicii sale alaturi de familie. In timpul petrecut la casa bunicii, Samantha va capata inspiratia de care are nevoie pentru a scrie o carte noua.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.