Ex Machina si Oblivion: Planeta uitata pe Film Cafe
In luna noiembrie, postul de televiziune Film Cafe va difuza filme SF. In acest material va vom detalia cateva filme interesante a acestui gen de filme.

Oblivion: Planeta uitata (2013) – sambata, 13 noiembrie, de la ora 19:20. In viitor, omenirea va duce un razboi cu extraterestri. Planeta Pamant va fi aproape in totalitate distrusa, putini oameni supravietuiesc. Jack (Tom Cruise) este un reparator de drone, misiunea sa este aceea de a vedea daca mai gaseste si alti supravietuitori. Atunci cand crede ca a verificat toata suprafata pamantului cu dronele sale, Jack gaseste o nava spatiala iar in interiorul acelei nave vede o femeie care a supravietuit razboiului dintre oameni si extraterestri. Aceasta descoperire a lui Jack il face sa isi puna o serie de intrebari legate de identitatea sa.

In distributia filmului Oblivion: Planeta uitata ii vom vedea pe: Tom Cruise (Jack), Morgan Freeman, Andreea Riseborough (Victoria). Filmul este regizat de Joshep Kosinski si are o durata de 2 h si 4 minute. Pe IMDb, filmul Oblivion: Planeta uitata a primit nota 7.

Ex Machina si Oblivion: Planeta uitata pe Film Cafe

Ex Machina (2014) – 27 noiembrie, ora 20. Caleb (Domhnall Gleeson) este un tanar programator care castiga un concurs iar premiul este un sfarsit de saptamana la o statiune care apartine lui Natha (Oscar Issac). In loc sa se relaxeze, Caleb descopera ca este obligat sa participe la un experiment creat de Nathan. Caleb trebuie sa interactioneze cu primul robot artificial care are infatisarea unei femei frumoase si inteligenta pe nume Ava (Alicia Vikander).

Filmul Ex Machina a castigat un premiu Oscar si este regiat de Alex Garland. Filmarile au avut loc in Norvegia. Durata filmului este de 1h si 48 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Film Cafe difuzeaza doar filme si apartine companiei AMC Networks. In vara anului 2020 s-a lansat in Romania Film Cafe HD.

In Romania, AMC Network mai detine posturile: AMC SD/HD, CBS Reality, JimJam, MiniMax TV, Paprika SD/HD sau Extrem Sports Channel. Postul Film Cafe se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.