Craciun regal in Queens – DIVA
In acest material vom detalia filmele cu tematica de Craciun ce vor fi difuzate pe Diva in perioada 20-25 decembrie.

Christmas on the Menu / Craciun in Meniu (2020) – a fost difuzat ieri, 20 decembrie, ora 20. Josie Byrde (Kim Shaw) este de profesie bucatareasa. De sarbatori, ea se intoarce acasa in orasul natal unde mama sa conduce o pensiune. La pensiunea mamei sale, Josie va creea un nou meniu ce va fi degustat de catre un vechi prieten de profesie critic culinar pe nume Tanner Rhodes (Clayton James).

Intre chipesul critic culinar si frumoasa bucatareasa se va infiripa o scurta poveste de dragoste de sezon. Filmul Craciun in meniu are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

A Godwink Christmas: Miracle of Love / Coincidenta de Craciun: Miracolul iubirii (2022) – 23 decembrie, ora 20. Joy Fickett (Katherine Barrell) este de profesie asistenta medicala, Eric Fellman (Alberto Frezza) este scriitor. Cei doi sunt voluntari la o societate de voluntariat. In preajma Craciunului, cei doi ajuta la renovarea unei case care a luat foc.

In timpul petrecut pentru renovarea casei, intre Joy si Eric incepe o relatie ce se spera ca va fi de viitor. Filmul Coincidenta de Craciun: Miracolul iubirii are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

A Date by Christmas Eve / Partener de Ajun (2019) – 24 decembrie, ora 16. Chelsea Simms (Vanessa Lengies) este o tanara care lucreaza la o aplicatie care ii ajuta pe oamenii singuri sa isi gaseasca un partener. Chelsea descopera ca aplicatia la care lucreaza, pe langa faptul ca ajuta oamenii singuri sa isi gaseasca un partener, ea si transforma oamenii obraznici in oameni buni.

Din greseala, chipesul vecin al lui Chelsea, Fisher Dougherty, care este o persoana buna, ajunge pe lista de oameni obraznici din aplicatie. Chelsea va trebui sa faca ceva ca tanarul Fisher sa fie scos din acea lista a aplicatiei pana de Craciun. Filmul Partener de Ajun are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Craciun regal in Queens – DIVA

Christmas Movie Magic / Magia Filmelor de Craciun (2021) – 24 decembrie, ora 18. Alli Blakeman (Holly Deveaux) este o jurnalista care trebuie sa scrie un material despre un film clasic de Craciun. Pentru a se documenta mai bine, Alli pleaca in orasul in care s-a filmat productia respectiva.

Ajunsa acolo, Alli il intalneste pe directorul unui teatru local, Brad Westdale (Drew Seleey), care ii povesteste despre melodia originala din film. Intre Alli si Brad se va infiripa o poveste de dragoste. Magia filmelor de Craciun are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a luat nota 6,3.

A Royal Queens Christmas / Craciun regal in Queens (2021) – 25 decembrie, ora 16. Printul Colin din Exter (Julian Morris) este trimis in New York sa faca pregatirile pentru sosirea parintilor sai. La hotelul unde sta printul, tanara Dee Dee (Megan Park) livreaza deserturi. Dee Dee organizeaza un eveniment caritabil in care un cor de copii trebuie sa cante. Ea are mare nevoie de un pianist.

Printul Colin se indragosteste de Dee Dee si accepta ca el sa fie pianistul care va canta la evenimentul caritabil. Colin nu ii spune lui Dee Dee ca el este print. Filmul Craciun Regal in Queens are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.