Sporturile de iarna din urmatorii 5 ani in exclusivitate pe Eurosport
Discovery Sports a incheiat o noua intelegere cu Infront pentru a transmite mai multe competitii ale sporturilor de iarna. Intelegerea semnata intre cele 2 companii este valabila pe o perioada de 5 ani.

Sporturile de iarna se vor vedea in peste 50 de tari din Europa fiind difuzate de Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4k dar si pe platformele online ale companiei Discovery. Iata ce sporturi de iarna vom vedea la Eurosport in urmatorii ani: Cupa Mondiala de Schi Alpin, Cupa Mondiala de Sarituri cu Schiurile, Cupa Mondiala de Schi Fond, Cupa Mondiala Combinata Nordica, competitiile din Snowboard Freestyle, Freeski.

Etapele acestor competitii se vor desfasura in fiecare sfarsit de saptamana al sezonului de iarna. Posturile Eurosport si platformele online ce apartin companiei Discovery vor transmite si Campionatele Mondiale de Schi Alpin si Schi Nordic din 2023 ce se vor desfasura in Franta si Slovenia, dar si editiile din 2025 ce se vor desfasura in Austria si Norvegia.

Campionatele Mondiale de Snowboard Freestyle si Freeski se vor desfasura in 2023 in Georgia si in 2025. Competitiile de Biatlon si competitiile de Sarituri cu Schiurile vor fi si ele transmise in fiecare an pana in 2025. Aceste competitii se desfasoara sub egida Federatiei Internationale de Schi.

Iubitorii sporturilor de iarna vor urmari peste 1000 de ore de transmisiuni in direct. Posturile Eurosport si platformele online detinute de Discovery vor transmite si Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing din 2022. In aceasta intelegere semnata intre Discovery Sports si Infront, nu sunt incluse competitiile ce se vor desfasura in Romania cursele din Austria si Elvetia. Aceste competitii fac parte dintr-un acord separat.

Sporturile de iarna din urmatorii 5 ani in exclusivitate pe Eurosport

Posturile Eurosport transmit o gama variata de competitii sportive, printre care vom enumera: ciclism, turneele masculine de tenis, cele 4 turnee de tenis de Grand Slam, sporturi de iarna dar si alte sporturi.

Posturile Eurosport se receptioneaza in peste 75 de tari din Europa, Asia, Orientul Mijlociu sau Africa. Discovery detine mai multe canale tv tematice, printre aceste canale vom enumera: Discovery Channel, HGTV, Animal Planet, TLC, ID, Travel Channel si altele. Site-ul Eurosport este site-ul numarul 1 de stiri sportive din Europa. Discovery Sports este o divizie noua din cadrul companiei Discovery.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.