Craciunul esti tu / Un print cadou – filme DIVA

In acest material vom continua sa va prezentam in detaliu filmele artistice tematice de Craciun ce vor fi difuzate in premiera in Romania in saptamana 17-21 noiembrie la Diva.

Christmas is You / Craciunul esti tu (2021) – 17 noiembrie, ora 20. Emma (Becca Tobin) are o casa de discuri care nu merge prea bine. Pentru a salva afacerea sa, Emma trebuie sa il convinga pe Tyler Thorn (Matthew MacCaull), care este o vedeta pop si fostul iubit al Emmei, sa inregistreze un album la casa ei de discuri.

Pe langa salvarea de la faliment a companiei sale de discuri, Emma se implica si in salvarea unui festival de colinde.
Filmul Craciunul esti tu are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

A Christmas Star / O stea de Craciun (2021) – 19 noiembrie, ora 16. Madeline (Sara Canning) este de profesie astrolog. Ea va descoperi ca in apropierea Craciunului va avea loc o ploaie de meteoriti care se va putea vedea din oraselul Summit View. Madeline incearca sa ii convinga pe localnicii oraselului sa isi stinga lumininitele de Craciun instalate pe casele lor pentru a admira spectacolul facut de caderea de meteoriti.

Pentru a reusi sa ii convinga pe localnici sa isi stinga instalatiile de Craciun, Madeline apeleaza la ajutorul lui Ryan Sparks (Daniel Lissing), chipesul padurar al micului orasel. O stea de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Craciunul esti tu / Un print cadou – filme DIVA

Royally Wrapped for Christmas / Un print cadou (2021) – 21 noiembrie, ora 20. Lindsay (Jen Lilley) este directoarea unei organizatii caritabile care implineste 100 de ani de la infiintare. In regatul Valdonia are loc un mare eveniment asa ca Lindsay este invitata sa participe la acest eveniment regal.

In timpul evenimentului, printul Aiden (Brendan Fehr) se apropie de Lindsay. Cu toate ca printul este logodit, el se indragosteste de Lindsay.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Diva apartine companiei NBC Universal si are licenta tematica – filme si seriale. Postul este prezent in grilele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.