Mumia / Prizonierii timpului – pe Film Now
Postul de televiziune Film Now a pregatit pentru luna septembrie o serie de filme interesante si in premiera la TV in Romania.

Old / Prizonierii timpului (2021) – 9 septembrie, ora 21:45. Filmul spune povestea unei familii care ajunge int vacanta pe o plaja insorita. Ajunsi acolo, membrii familiei isi dau repede seama ca acea plaja este neobisnuita si ca daca mai stau mult timp acolo toti membrii familiei vor muri. Pe acea plaja, toate persoanele imbatranesc subit riscand chiar sa moara intr-o singura zi.
Filmul Prizonierii timpului are durata de o ora si 48 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Finding You / Aici ma vei gasi (2021) – 16 septembrie, ora 20. Filmul Aici ma vei gasi spune o exceptionala si emotionanta poveste de dragoste intre o violonista si un celebru actor.

Finley Sinclair (Rose Reid) este de profesie violonista, ea pierde o auditie importanta. Suparata, pleaca in strainatate in Irlanda, acolo se cazeaza la o familie unde intalneste un actor celebru. Cei doi se indragostesc la prima vedere insa relatia lor va fi pusa la incercare din cauza celebritatii partenerului sau.
Filmul Aici ma vei gasi are durata de o ora si 59 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

The Mummy / Mumia (2017) – 18 septembrie, de la ora 20. Nick Morton (Tom Cruise) este un hot ce jefuieste situri arheologice si tot ce gaseste in acele situri vinde pe foarte muti bani. Aflat in Orientul Mijlociu unde planuia sa jefuiasca mormantul unei printese egiptene pe nume Ahmanet, Nick este atacat iar printesa este trezita la viata.

Mumia / Prizonierii timpului – pe Film Now

Odata cu trezirea la viata a printesei Ahmanet, lumea se confrunta cu lucruri rele si ciudate. Acum, Nick este obligat sa indrepte lucrurile si sa o opreasca pe Ahmanet.
Filmul Mumia are durata de o ora si 51 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Wind River / Crima in Wind River (2017) – 25 septembrie, ora 21:50. Politistul Cory Lambert (Jeremy Renner) gaseste intr-o rezervatie din Wind River un cadavru inghetat al unei femei. Cory trebuie sa rezolve acest caz ce pare a fi un caz de omucidere.
Filmul Crima in Wind River are durata de o ora  si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

The Way Back / O ultima sansa (2020) – 26 septembrie, ora 20. Jack Cunningham (Ben Affleck) a fost in liceu cel mai bun baschetbalist insa a renuntat. Dupa cativa ani, Jack are o slujba mediocra, este alcoolic, pe scurt are o viata ratata. Insa, Jack primeste o sansa sa faca ce ii place cel mai mult, sa antreneze o echipa de bachet.
O ultima sansa are durata de o ora si 48 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.