Activare si dezactivare control parental Digi (RCS – RDS)
Digi ofera de ceva timp functia control parental pentru serviciul de internet, functie prin care sute de mii de site-uri pentru adulti vor fi restrictionate, creand un mediu online mai sigur pentru copii.

Activarea functiei control parental pentru internet va restrictiona site-uri pentru adulti sau site-uri cu continut violent. Desi activarea acestei functii nu ne asigura ca toate aceste site-uri vor fi blocate ci doar cele folosite de baza de date Digi (baza care probabil este actualizata periodic).

Activare si dezactivare control parental Digi (RCS – RDS)
Activarea functiei control parental se poate face foarte usor logandu-ne pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – ne logam (daca nu avem deja un cont, trebuie sa il configuram) – pozitionam cursorul pe numele nostru din dreapta – Serviciile MeleDIGI NET FIBERLINKControl ParentalActiveaza.

Dupa activarea acestei functii este necesar sa repornim echipamentul Digi (ONT/ONU) iar in aproximativ 15 minute ar trebui sa functioneze controlul parental.

Daca avem internet la mai multe adrese pe numele nostru, aceasta functie nu se activeaza din oficiu pe toate adresele si trebuie sa activam pentru fiecare adresa pentru care dorim control parental.

Functia de control parental se poate activa si pe anumite modele de routere.
Dezactivarea controlului parental se poate face tot din contul Digi Romania, urmand aceiasi pasi.

Activare control parental decodor TV Digi (RCS & RDS)

Functia control parental se poate activa si pe TV/decodor cand dorim blocarea unui canal (spre exemplu, blocarea canalului pentru adulti), acest lucru se poate face din meniul decodorului sau al TV-ului, spre exemplu, pe decodoarele Humax putem urma acesti pasi:

MeniuPreferinteControl Parental – introduce parola standard (0000) – modificare parola – alegem noua parola (din 4 cifre) – introducem din nou parola noua pentru verificare.

Controlul parental se poate activa si pe smartcam-urile Digi dar si pe majoritatea TV-urilor (de cele mai multe ori, controlul parental functioneaza fara probleme direct pe TV, fara sa fie nevoie sa mai activam pe decodor/smartcam).

Deblocare/dezactivare control parental DigiTV

Daca am uitat parola setata pe un decodor sau smartcam Digi, este necesar sa sune titularul contractului la relatii cu clientii DigiTV la numarul 0314004000 urmand sa fie resetata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  1. Bună ziua, cum aflu parola (pin 4 cifre)program adult , control parental?am extra opțiunea activa în pachet.Mulțumesc .Cum se dezactivează control parental de pe tv sau care este pin?

  2. Ziua buna, am vreo solutie pentru restrictionare acces internet doar pentru un MAC address, pe anumite ore, nu permanent, in cazul unui ONT Huawei HG 8245H? Multumesc

    • Daca va referiti la functia disponibila in contul de pe site-ul Digi, aceasta este utila doar pentru a bloca accesul la site-uri nepotrivite pentru copii, nu si pentru a restrictiona complet accesul la internet. Unele routere au astfel de functii in interfata de administrare.

    • Aveti receptor sau cam? Daca aveti deja cam sau receptor trebuie sa sunati la Relatii Clientii si in 10 minute aveti pachetul activat. Daca nu aveti cam sau receptor trebuie sa comandati tot la Relatii Clientii .