Craciunul la Plaza / Gala de Craciun – filme DIVA
Postul de televiziune Diva urmeaza sa difuzeze in luna iunie de luni pana vineri de la ora 18 cate un film romantic cu tematica de Craciun. In acest material vom detalia aceste filme ce vor fi difuzate in saptamana 5-9 iunie.

Christmas at the Plaza / Craciunul la Plaza (2019) – luni, 5 iunie, de la ora 18. Filmul Craciunul la Plaza prezinta povestea de dragoste ce se infiripa intre un istoric pe nume Jessica Cooper (Elizabeth Henstridge) si tanarul decorator Nick Perrelli (Ryan Paevey).

Jessica este angajata de directorul hotelului Plaza din New York sa organizeze o expozitie despre istoria Craciunului in vestitul hotel. In ajutorul Jessicai sare tanarul Nick.
Filmul Craciunul la Plaza are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Christmas Homecoming / Gala de Craciun (2017) – marti, 6 iunie, ora 18. Amanda (Julie Benz) este o vaduva de razboi care nu crede in magia Craciunului, ea ii inchiriaza aparamentul unui sergent in rezerva ranit pe nume Jim (Michael Shanks) care este o persoana ce crede in magia Craciunului.

Cei doi se vor cunoaste foarte bine atunci cand se ofera sa organizeze o gala caritabila pentru salvarea Muzeului Armatei din orasul lor.
Gala de Craciun are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Craciunul la Plaza / Gala de Craciun – filme DIVA

Good Morning Christmas! / Buna dimineata, Craciun (2020) – miercuri, 7 iunie, ora 18. Doua televiziuni concurente dintr-un orasel isi trimit prezentatorii emisunilor matinale  sa transmita festivitatile de Craciun organizate de primarie. Cu toate ca prezentatorii nu se inghit fiind doua firi diferite, Melissa Merry (Alison Sweeney) si Brian Bright (Marc Blucas)  vor simti magia Craciunului.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

One Royal Holiday / Un Craciun regal (2020) – joi, 8 iunie, ora 18. Printul James Galant (Aaron Tveit) si mama sa Regina Gabriella Galant (Victoria Clark) raman blocati din cauza unui viscol. Fara sa stie cine sunt cei doi, Ana Jordan (Laura Osnes ) ii gazduieste si le arata cum sarbatoresc oameni de rand sarbatoarea Craciunului.
Un Craciun regal are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

The Christmas Contest / Concursul de Craciun (2021) – vineri, 9 iulie, ora 18. Doi fosti soti Laura (Candance Cameron Bure) si Ben (John Brotherton) participa la un concurs caritabil organizat de autoritati de Craciun. In timpul concursului, cei doi vor trebui sa aleaga premiul concursului sau iubirea.
Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.