Film Now aduce in Romania filmul Contagion (Epidemia)
Film Now va aduce in Romania filmul artistic Contagion. Acest film va fi difuzat in data de 15 aprilie de la ora 20:00. Contagion va inlocui filmul artistic I Am Number Four.

Contagion este un film produs de americani in anul 2011 si regizat de Steve Soderbergh. Subiectul filmului este tocmai ceea ce traim astazi, adica raspandirea unui virus in intreaga lume. Regizorul Steve Soderbergh s-a inspirat din aparitia sindromului respirator acut sever din 2003 si gripa porcina din 2009.

Propunerea pentru a realiza acest film a fost facuta de scenaristul Scott Burns. La filmari a participat si profesorul de epidemiologie Ian Lipkin care a oferit sfaturi in timpul filmarilor. Din distributia filmului fac parte actorii: Matt Damon, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow. Pacientul zero al pandemiei din film este o femeie care incepe sa tuseasca.

Film Now aduce in Romania filmul Contagion (Epidemia)
Pandemia fictiva este denumita MEV-1. Aceasta pandemie ucide cel putin 26 de milioane de oameni in intreaga lume in mai putin de o  luna. Aceasta pandemie a aparut in Malaezia la sfarsitul anilor 1990. Filmul a reaparut in clasamentele de viziualizari inca din ianuarie 2020 de când a inceput sa fie mediatizata pandemia COVID-19.

Postul Film Now este detinut de compania Digi (RCS – RDS), se poate vedea in reteaua Digi (cablu digital si DTH). La inceput a avut denumirea de Digi Film 1 si a fost lansat in 2008. A fost in sistem PPV iar dupa o perioada a fost introdus in pachetul Digital (cablu) si in Extra 1 (DTH).

De când aceste pachete au fost anulate, postul Film Now a fost inclus in extraoptiunea cu acelasi nume (Film Now). Lozinca este Film Now, spectacolul merge mai departe.

Optiunea costa 3 lei. Pentru o scurta perioada postul Film Now este lasat la liber, mai precis pe perioada starii de urgenta in Romania. Pe langa Film Now, compania Digi (RCS – RDS) mai detine posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi 24 (stiri) Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU