Crima pe insulele Frioul / Crima pe Marie – Galante – filme frantuzesti DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze si in luna mai filme frantuzesti politiste. Filmele vor fi difuzate in fiecare seara de miercuri, de la ora 20.

Crima la Mont Saint Michel (2021) – pe 1 mai, de la ora 20. Acest film este facut dupa un roman scris de Guy de Maupassant, romanul se numeste Legenda Muntelui Saint Michel 1882. Sophie Maliqout (Juliet Lemonnier) se intoarce in orasul natal pentru a investiga o  crima misterioasa. Aceasta crima pare a avea accente mistice.

Suspectul principal pare a fi preotul satului, Henri Florentin (Anthony Delon), care se pare ca stie mai multe decat spune in fata autoritatilor. Florentin este un preot iubit de comunitate pentru ca practica exorcismul. In timpul investigatiilor, Sophie descopera ca un secret din trecut o leaga de preot.

Filmul Crima la Mont Saint Michel are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Crima pe insulele Frioul (2021) – 8 mai, ora 20. In Marsilia are loc un mare eveniment in memoria lui Alexandre Dumas. In timpul unei piese de teatru pe nume Contele de Monte Cristo, un editor este omorat. Capitanul Victor Mariani (Jeremy Baster) investigheaza aceasta crima misterioasa.

Crima pe insulele Frioul / Crima pe Marie – Galante – filme frantuzesti DIVA

In timpul investigatiei, capitanul Victor afla ca victima este un bun prieten cu tatal sau care va face tot posibilul sa devina ajutorul tanarului detectiv.
Crima pe insulele Frioul are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Crima pe Marie – Galante (2021) – 15 mai, ora 20. Un pedagog care lucra cu o serie de copii speciali pe insula Marie – Galante este gasit inecat. Politistii Ophelie Villedieu (Anne Caillon), subordonatul ei Alban (Youri Lauriete) si Leopold Lacarriere (Pascal Legitimus) vor investiga acest caz misterios de crima.

Principalul suspect pare a fi fiul politistului Leopold pentru ca sa certa cu victima si a amenintat-o cu moartea.
Filmul are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Crima la Rochefort Sur Mer (2021) – 22 mai, ora 20. Cuplul format din Emma Thellier (Sara Morthense ) si Adrien Klevec (Oliver Sitruk) se pregateste sa plece intr-o vacanta romantica, insa planurile sunt date peste cap atunci cand Adrien este chemat sa investigheze o crima petrecuta la scoala de jandarmi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.