Executantul si Agentii de rezerva pe AMC
Postul de televiziune AMC va difuza in urmatoarea perioada filme de top. In acest material va vom recomanda cateva dintre aceste filme.

Dincolo de limite / Limitless (2011) – 19 noiembrie, ora 17:50. Eddie Morra (Bradley Cooper) este un scriitor mediocru, care nu are nimic special in viata sa, pe care il paraseste si iubita. Eddie se intalneste cu un prieten care ii da un medicament experimental numit NZT. Acest medicament il schimba complet, acesta devine mai inteligent, cu mai multa energie.

Omul de afaceri Carl Van Roon ( Robert de Niro) il ia pe Eddie in echipa sa si profita de  mintea sclipitoare a lui Eddie atunci cand acesta urmeaza tratamentul acelor pastile experimentale.

Filmul Dincolo de limite a fost regizat de Neil Burger iar filmarile au avut loc in Mexic. Pe IMDb a primit nota 7,4. Durata filmului este de 1h 45 minute.

Ted (2012) – 20 noiembrie, de la ora 20. John Bennett (Mark Wahlberg) si-a dorit inca din copilarie ca prietenul lui cel mai bun sa poata vorbi. Prietenul cel mai bun al lui John este un ursulet de plus pe nume Ted. La maturitate, John va trebui sa aleaga intre prietenul lui Ted si prietena lui Lori (Mila Kunis).

Filmul Ted a fost regizat de Seth MacFarlane (scenaristul serialelor animate pentru adulti Family Guy si American Dad) iar filmarile au avut loc in SUA. Pe IMDb filmul Ted a primit nota 6,9. Durata filmului este de 1h 46 minute.

Shot Caller / Executantul (2017) – 5 decembrie, ora 20. Jacob Harlan  Nikolaj Coster Waldau) comite din greseala o crima. Trece cu masina pe rosu si provoaca un accident in care moare cel mai bun prieten al sau. Jacob este condamnat la 7 ani de inchisoare. Viata din inchisoare il va schimba pe Jacob, el va trebui sa ia decizii pentru a-si intretine familia aflata afara dar si decizii pentru el pentru a avea o viata cat mai linistita in penitenciar.

Filmul Executantul a fost regizat de Ric Roman Waugh. Filmarile au avut loc in SUA si Mexic, pe IMDb  a primit nota 7,3. Durata filmului este de doua ore.

Executantul si Agentii de rezerva pe AMC

The Other Guys / Agentii de rezerva (2010). Doi detectivi din New York, Terry Hoitz (Mark Wahlberg) si Allen Gamble (Will Ferrell) sunt trecuti la munca de birou pentru ca Terry este un detectiv care isi asuma prea multe riscuri iar Allen este opusul lui Terry, un detectiv care nu avea initiativa pe teren. Cei 2 detectivi completeaza hartii, scriu rapoarte pentru alti detectivi care fac munca de teren, lucru care il nemultumeste pe Terry.

Filmul Agentii de rezerva este regizat de Adam McKay iar filmarile au avut loc in New York. Durata filmului este 1h si 47 minute, pe IMDb a primit nota 6,7.

Blood Diamond / Diamantul Sangeriu ( 2006) – Danny Archer (Leonardo Di Caprio) este un jucator cheie in traficul ilegal de diamante. Archer se afla in Sierra Leone unde il cunoaste pe Solomon (Djimon Hounsou) pe care vrea sa il ajute sa plece in Statele Unite ale Americii. In ajutorul lui Archer pentru a-l trimite pe Solomon in SUA intervine si o jurnalista Maddy Browen (Jennifer Connely).

Filmul Diamantul Sangeriu este regizat Edward Zwick, filmarile au fost facute in Africa de Sud iar pe IMDb a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.