Crimele din Vercors / Crimele din Lorena – DIVA
In luna iulie Diva continua sa difuzeze filme artistice frantuzesti cu denumirea Crima in… Seria de filme va intra pe post in fiecare seara de miercuri, de la ora 20.

Crimele din Vercors (2019) – 3 iulie, ora 20. Satul Vercors este situat in Alpii francezi. In Vercors este gasit un cioban mort, satenii o banuiesc de crima pe invatatoarea satului. Cel care se va ocupa de investigatia acestui caz de crima este detectiva Marion (Helene Seuzaret).

Pentru a descoperi criminalul, detectiva Marion apeleaza la specialistul in animale salbatice  pe nume Fred (Nicolas Gob). In timpul cercetarilor, intre cei doi politisti se naste o relatie amoroasa.
Filmul Crimele din Vercors are durata o ora  si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Crimele din Lorena (2019) – 10 iulie, ora 20. Un cadavru este gasit in cetatea Bitche din regiunea Lorena. In mainile cadavrului s-a descoperit o piesa de sah din cristal. Cel care cerceteaza cazul este detectivul Nicolas Muller (Stephane Bern).

Pentru a-l ajuta in investigarea cazului, superiorii lui Nicolas o trimit pe boboaca Lola (Lilly  Fleur Pointeaux). In timpul cercetarilor, cei doi politisti descopera ca sunt rude. Ancheta indica faptul ca autorul crimei ar putea fi chiar tatal detectivului Nicolas care administreaza fabrica de cristal unde s-a facut piesa de sah pe care o tinea victima in mana.
Crimele din Lorena are durata o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Crimele din Vercors / Crimele din Lorena – DIVA

Crima in Toulouse – 17 iulie, ora 20. O serie de crime care au loc in Toulouse sunt strans legate intre ele datorita unui cantec scris de Claude Nougaro. Cei care vor investiga aceste cazuri sunt capitanul Simion Keller (Lionnel Astier) si boboaca Cecilie (Camille Aguilar). Filmul are durata o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Crima de pe plaja Omaha – 24 iulie, ora 20. Un fost soldat de 91 de ani de este gasit mort pe o plaja. Acest caz de crima este investigat de detectiva Eloise Gentil (Claire Borotra). In ajutorul sau apare tatal sau Robert (Michael Jonasz), care este expert in Al Doilea Razboi Mondial.
Filmul Crima de pe plaja Omoha are durata o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Crima de la Pointe du Raz – 31 iulie, ora 20. Cadavrul unui batran este gasit pe o plaja, localnicii cred ca batranul a fost ucis de Anko, un spirit stravechi despre care se spune ca acesta ar duce sufletele oamenilor pe un taram indepartat. De acest caz se vor ocupa detectivii Jeremy Meyer (David Kamenos) si Marie Leroy (Evelyne Bouix).
Crima de la Pointe du Raz are durata o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.