Mediacom TV – o noua televiziune de teleshopping
CNA a aprobat in cursul sedintei de astazi solicitarea venita din partea companiei Rainbow Media Communication SRL pentru acordarea unei licente audiovizuale a serviciului de programe Mediacom TV din Bucuresti.

Mediacom TV va fi o televiziune de teleshopping cu acoperire nationala, exista un acord de principiu cu iNES Group iar formatul va fi SD si HD (fara inscriere in denumire). Au existat discutii si cu Digi. Continutul se va putea viziona inclusiv online.

In Romania exista si alte licente pentru posturi de teleshopping, Top Shop TV, 24 Mix Teleshop, Shop on TV si Prima Shop 24 (acesta din urma nu este inca autorizat).

Mediacom TV va difuza continut propriu in format de 90% urmand ca diferenta de 10% sa reprezinte productiile altor producatori. Investitia initiala va fi de 100.000 de euro.
Societatea Rainbow Media Communication SRL este detinuta de Latagliata Emanuele (67%) si Latagliata Rinaldo (33%).

Solicitarea a fost discutata initial in cadrul sedintei CNA din 27 aprilie, atunci cand reprezentantul televiziunii, Latagliata Emanuele, a mentionat ca aceasta televiziune emite si pe teritoriul Italiei de 10 ani si se doreste infiintarea proiectului si in Romania.

Postul va prezenta produse si servicii de imbracaminte, beauty, turism, sport si altele. Desi in prezentarea proiectului erau trecute si suplimente alimentare pentru publicitate, reprezentantii televiziunii au mentionat ca nu se doreste promovarea acestor produse.

Mediacom TV – o noua televiziune de teleshopping

Se doreste difuzarea unui teleshopping de calitate, prezentat de actori si persoane cunoscute, proiectul fiind diferit fata de ceea ce difuzeaza celelalte posturi de teleshopping in Romania.

Compania a incercat lansarea unor televiziuni si acum 10 ani insa proiectele au fost anulate in urma unor neintelegeri cu operatorii de televiziune, din cauza lipsei de frecvente pentru posturile respective. Reprezentantii CNA au solicitat prezentarea unui acord cu operatorii pentru a se asigura ca situatia nu se va repeta, astfel incat votul a fost amanat.

Solicitarea a fost discutata din nou in cursul zilei de astazi, moment in care a fost aprobata.

Update 21.06.2022: Mediacom a primit ok-ul din partea CNA pentru inceperea emisiei;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII