Acasa difuzeaza Iubire si minciuni
Acasa difuzeaza in prezent telenovela din Venezuela Iubire si minciuni (Ellas aman, ellos mienten – 2018), o serie romantica de drama creata de Jose Vicente Quintana si regizata de Luis Enrique Padilla.

Actiunea se desfasoara sub soarele puternic si pasiunea din Marea Caraibilor. Ana Isabel (Patricia Amenta) a invatat sa nu aiba incredere in barbati, crescand intr-o casa cu femei singure, deoarece mama si bunica ei au fost parasite de barbati infideli. De asemenea, ea este victima unei mari minciuni si intampina aceleasi dezamagiri ca rudele sale.

Salvador (Héctor Peña), barbatul iubit, este cauza mortii surorii sale. Insa, Julian (Erick Ronsó), un motociclist amuzant si romantic, ii va dovedi ca nu toti barbatii sunt la fel.

Rolul principal este interpretat de Patricia Amenta, care va juca alaturi de Héctor Peña, Erick Ronsó, Flávia Gleske, Julie Restifo, Raquel Yánez, Hecham Aljad, César Bencid, America Medina, Kenia Carpio, Silvana Continanza si altii.

Acasa difuzeaza Iubire si minciuni

Telenovela Iubire si minciuni a avut 60 de episoade difuzate in Venezuela in 2018. Acasa difuzeaza aceasta productie de luni pana vineri, de la ora 12:00 si in reluare de la ora 00:00.

Telenovela a fost produsa de RCTV Producciones, distribuita de RCTV International iar in Venezuela a fost difuzata pe Televen.

Acasa continua sa mizeze pe telenovele si seriale turcesti, aceste productii constituind in principal grila de programe. In ceea ce priveste alte telenovele, in prezent se pot vedea si Cabo, Iluzii in paradis, Secretul meu sau Prinde-l, daca poti. Pe langa aceste productii, Acasa difuzeaza si un serial indian.

Acasa HD este disponibil in grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu: Digi, Vodafone, Orange Romania si Orange Romania Communications. In ceea ce priveste operatorii DTH, in format HD se poate vedea la Orange Romania si Orange Romania Communications.

Daca ati urmarit aceasta serie, ce impresie v-a lasat? Puteti folosi sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.