Noul Voyo difuzeaza emisiuni si seriale in avans
Pro TV aduce schimbari platformei online Voyo, un nou design si modificari importante in ceea ce priveste difuzarea continutului.

Cea mai importanta noutate este ca emisiunile si serialele se vor putea viziona pe Voyo cu 24 de ore inainte de difuzarea acestora pe postul de televiziune, astfel incat accesul la Voyo aduce un plus utilizatorilor.

Design-ul platformei Voyo a fost, de asemenea, imbunatatit iar pe aceasta platforma nu vom vedea reclame. Voyo permite si vizionarea live si online a posturilor TV detinute de Pro TV SRL si anume Pro TV, Pro Gold, Pro X, Pro 2, Pro Cinema si Pro TV International. Tot aici se poate viziona si Voyo News.

Noul Voyo difuzeaza emisiuni si seriale in avans

Grupul Pro detine si o alta platforma live numita Pro TV Plus, pe langa diferente de continut, principala diferenta intre Pro TV Plus si Voyo este ca Pro TV Plus nu costa nimic. Logarea pe Pro TV Plus se face prin crearea unui cont iar pe seriale si emisiuni vom avea reclame, spre deosebire de Voyo unde accesul se face pe baza unui abonament care costa 4 euro pe luna, fara TVA.

Pe Voyo vom putea viziona emisiuni precum Romanii au talent!, Ce spun romanii?, Imperiul leilor, Sef sub acoperire, Vorbeste lumea, La Maruta, Vocea Romaniei, Arena bucatarilor, Gospodar fara pereche si altele.

Abonarea la Voyo se poate face direct pe voyo.ro sau printr-un operator de telecomunicatii precum Orange, Telekom sau Vodafone. Desi in termenii si conditiile Voyo este mentionat ca abonarea se poate face si prin Digi (RCS & RDS), acest lucru nu este posibil de cativa ani. Inclusiv pe site-ul Digi este mentionat ca se poate activa abonamentul Voyo pentru pretul de 17.5 lei pe luna insa tot reprezentantii Digi au confirmat ca acest lucru nu este posibil de ceva timp.

Voi ce parere aveti despre platforma Voyo si despre continutul

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Ți se întrerupe de la internet nu de la ei. Protv plus este sub voyo, uită-te tu la toate episoadele din Las Fierbinti din toate sezoanele fara reclame și să mă anunți dacă în afara de ultimele 4 episoade date pe post vezi și restul acestora. La fel si cu alte emisiuni, vezi câteva ediții cu reclame si restul le voyo

  2. Aiureală cu voyo are întreruperi nu poti sa vizionezi ceva cap coada ca se întrerupe cand îți este lumea mai dragă + că nu merită să plătești cand ai protv plus gratis plus posturile trustului pro la toți operatorii dor ca vezi cu 24 de ore mai devreme emisiunile mare sfarleala

    • Am Voyo de f mult timp și sunt mulțumit .Nu se întrerupe niciodată .Mă uit des seara la Las Fierbinți și mai nou vad cu 24 de ore mai repede de difuzare ,RomaniaTeIubesc,Românii au talent …Ce mă deranjează ,,Au scos știrile ProTV din anii 2011-2018