Croaziera de Craciun si Livrare de Craciun – Diva
In acest material vom continua recomandarile filmelor de Craciun ce vor fi difuzate pe postul Diva in saptamana 9-14 noiembrie.

Heart of the Holidays / Inima Sarbatorilor (2020) – 9 noiembrie, de la ora 20. Sam  Wallace (Vanessa Lengies)  este de meserie bursiera si dupa ce viata ei se destrama pe neasteprate, ea se intoarce in orasul natal de sarbatori dupa o pauza de 8 ani in care nu si-a vazut familia. Acolo, Sam se va revedea cu fostul ei prieten din liceu, Noah Fitzapatrick (Corey Sevier, care este si regizorul acestui film).

Sam si Noah se vor apropia atunci cand vor ajuta la o cauza nobila. Oare ii va placea lui Noha noua versiune a lui Sam?
Filmarile acestei productii au avut loc in Canada si a fost lansata in 2020. Filmul Inima sarbatorilor are o durata de 1 h si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

USS Christmas / Croaziera de Craciun (2020) – 12 noiembrie, ora 20. Maddie Contino (Jen Lilley) este reporter la un ziar si alaturi de mama sa pleaca intr-o croaziera de Craciun pentru a petrece timp cu sora sa, care face parte din echipajul navei. Pe nava, Maddie face cunostinta cu un locotenent chipes, Billy Jenkins (Trevor Donovan), caruia nu ii plac sarbatorile de Craciun. Cei doi se vor cunoaste mai bine atunci cand Billy o ajuta pe Maddie sa faca un reportaj despre istoria navei cu care calatoresc.

Filmarile au fost facute pe nava de lupta USS North Carolina. Filmul Croaziera de Craciun a fost regizat de Steven R. Monreo, are durata de 1 ora si 24 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. A fost lansat in 2020.

Croaziera de Craciun si Livrare de Craciun – Diva

Deliver by Christmas / Livrare de Craciun (2020) – 14 noiembrie, ora 16. Molly  (Alvina August) are o cofetarie si il cunoaste pe Josh (Eion Bailey), un vaduv chipes ce s-a mutat recent in oras. Molly este atrasa de un tip pe care nu il cunoaste si din cate se pare este chiar Josh.

Filmul Livrare de Craciun are o durata de 1h 24 de minute iar filmarile au avut loc in Canada. A fost lansat in 2020 si regizat de Terry Ingram, iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

In fiecare zi, postul Diva ofera un maraton de filme de Craciun.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.