Seria Mortal Kombat din octombrie la TNT
Postul de televiziune TNT va difuza pe 10 octombrie doua filme din franciza Mortal Kombat. Primul film din seria Mortal Kombat (1995) va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, de la ora 22:05.

Mortal Kombat (1995) este facut dupa vestitul joc video cu acelasi nume. Iubitorii artelor martiale se vor bucura pentru ca in acest film vor avea parte de multa actiune. Fortele intunecate de pe taramul celalalt vor sa distruga Pamantul, insa ofera o sansa pamantenilor printr-o invitatie la un turneu de arte martiale. Lordul Rayden (interpretat de actorul Christopher Lambert, acesta a mai jucat in Nemuritorul), este unul din stapanii taramului de dincolo care doreste sa salveze locuitorii pamantului. Rayden alege 3 luptatorii de arte martiale care sa participe la turneul organizat de fortele raului. Cei 3 luptatori sunt: Liu Kang (Robin Shou), Johnny Cage (Linden Ashby) si Sonya Blade (Bridgette Wilson- Sampras).

Filmul Mortal Kombat a fost regizat de Paul Anderson iar durata este de 101 minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Tot pe 10 octombrie, TNT va difuza al 2-lea film din seria Mortal Kombat, de la ora 23:55, Mortal Kombat 2: Annihilation (1997). La 2 ani distanta de primul film, regizorul John Leonetti vine cu o continuare a povestii. Shaon Kahn (Brian Thompson) doreste cu orice pret sa cucereasca pamantul. Kahn descopera o poarta intre lumea de dincolo (pe care o conduce el) si lumea noastra. Daca nu este inchisa timp de 7 zile, poarta dintre cele doua lumi le va unifica si astfel Shaon Kahn va conduce ambele taramuri. Insa, din nou, cei 3 luptatori, Liu Kang (Robin Shou), Sonya Blade (Sandra Hess) si Rayden (James Remar) vor incerca sa il impiedice pe Shaon sa conduca cele 2 lumi tot printr-un turneu de arte martiale.

Seria Mortal Kombat din octombrie la TNT
Filmul Mortal Kombat 2: Annihilation are o durata de 91 de minute iar pe IMDb a obtinut o nota foarte slaba, 3,7.

Anul acesta s-a lansat in cinematografele din SUA filmul Mortal Kombat 11 (16 iulie). Prin acest film, australianul Simon McQuoid si-a facut debutul in lumea regizoriala.

Postul TNT s-a lansat in Romania pe 6 octombrie 2015, inlocuind TCM. La sfarsitul lunii octombrie, TNT va fi inlocuit de un alt canal, Warner TV (o posibila data de lansare a acestui canal in Romania este 23 octombrie 2021).
TNT este in grilele de baza ale operatorilor din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.