Focus Sat: History trece in pachetul Familia
Focus Sat a trimis abonatilor notificari conform carora postul de televiziune History Channel este mutat de astazi in pachetul de baza Acces (Familia). Pana in prezent, History Romania era disponibil in pachetele Mozaic Plus (pentru abonamentele vechi) sau in pachetele Acces Plus si Acces Max.

Aceasta modificare a fost facuta doar pentru History Romania SD, varianta HD ramane in continuare doar in pachetele superioare.

In ceea ce priveste pachetele online, pana in prezent History Channel era disponibil in pachetul superior Play TV Extra in format HD insa nu avem informatii daca trecerea in pachetul de baza s-a facut si pentru pachetele online.

History Romania este disponibil in grila Focus Sat in format HD in pachetele superioare. In ceea ce priveste alti operatori de televiziune prin satelit, History este disponibil in grila dupa cum urmeaza:

  • Digi – History Channel SD
  • Telekom: History Channel SD/HD
  • Orange: History HD

Focus Sat: History trece in pachetul Familia

Recent, pe History Channel a inceput sezonul 9 al seriei Blestemul Insulei Oak, asa cum am anuntat printr-un articol publicat anterior. In prezent, pe History Romania putem viziona si alte productii precum: Asii amanetului, Arme nascute in foc, Regii licitatiilor, Securitatea granitei, Razboiul depozitelor, Vanatorii de chilipiruri, Muntenii, Cum explici asta?, Inventiile care au schimbat lumea, Orase subterane si altele.

Aceasta este prima modificare de grila facuta de Focus Sat in 2022, anterior ultima modificare fiind introducerea posturilor CGTN HD si CGTN Documentary HD in pachetul de baza DTH.

In Romania este disponibil in grilele celor mai multi operatori si Viasat History.
History Channel este detinut de A&E Television Networks, companie care detine si Crime & Investigation, o alta televiziune disponibila in Romania.

Focus Sat este primul operator de televiziune prin satelit (DTH) din Romania, in prezent este detinut de grupul francez Canal+ prin compania M7.

Voi ce parere aveti despre History Channel? Va avantajeaza mutarea acestui post in pachetul de baza pe satelit? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Au și ăia un preț. Vreo 45 RON pachetul de bază. Și mai spun unii că digi nu e bun. Pachete și extraoptiuni foarte scumpe la Focus Sat. Vor avea soarta Boom extrasatelit.