Cruella / Encanto – filme Disney+
Pentru ca mai este foarte putin pana cand se va lansa in Romania platforma de streaming Disney+, in acest articol vom mentiona cateva recomandari ce vor putea fi vazute inca din prima zi pe aceasta platforma.

Cruella (2021) – Este o adaptare a celebrei povesti 101 dalmatieni insa aceasta poveste o are in plin plan pe tanara Estella (Emma Stone) inainte sa devina celebra. Cruella Devil  Estella era o tanara visatoare care isi dorea foarte mult sa devina creatoare de moda, avand talent, inovatie si ambitie.

Insa, visul tinerei Estela se destrama la o varsta frageda pentru ca ramane orfana. Dupa ce ramane singura si fara speranta o vom revedea dupa 12 ani de cand a ramas orfana, alergand prin Londra cu doi prieteni ai sai hoti, Horace (Paul Walter Hauser) si Jasper (Joel Fry).

Printr-un noroc, Cruella intra in lumea bogatilor si atunci ea realizeaza ca visul ei poate deveni realitate. Dupa cum se stie din povestea 101 dalmatieni, Cruella isi va tine cei doi prieteni ai sai, Horace si Jasper, aproape.
Filmul Cruella are durata de 2 ore si 14 minute iar pe IMDb a primit nora 7,3. Are 37 de nominalizari si a castigat 25 de premii, printre care si un premiu Oscar.

Encanto (2021) este o animatie exceptionala marca Disney care spune povestea unei familii pe nume Madrigalii. Familia Madrigal traieste intr-un sat magic numit Encanto, toti membrii familiei au superputeri cu exceptia unei fetite care se naste fara aceste abilitati.

Mirabel este extrem de suparata cand vede ca ea nu are nicio superputere, insa, in momentul in care magia din jurul satului incepe sa dispara, Mirabel crede ca ea poate readuce magia inapoi.

Cruella / Encanto – filme Disney+

Filmul animat Encanto are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2. Encanto a primit 77 de nominalizari, castigand 40 de premii printre care si un Oscar.

Raya and the last Dragon / Raya si ultimul Dragon (2021) – Filmul animat Raya si ultimul dragon spune povestea unei tinere razboinice pe nume Raya, care, dupa ce pierde tot, va avea sansa sa isi recastige onoarea cand se ofera sa lupte impotriva unei forte malefice ce ameninta ca va distruge lumea.

Pentru a invinge forta malefica, Raya are nevoie de ajutorul ultimului dragon din taramul Kumandra.
Filmul Raya si ultimul dragon are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Platforma de streaming Disney+ va pune la dispozitia abonatilor sai din Romania inca din prima zi de lansare (14 iunie) nu mai putin de 150 de titluri originale marca Disney.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.