Serialele In apararea fiului si Pacatul si rusinea – pe TVR 2
TVR 2 pregateste difuzarea catorva productii care il au ca protagonist pe cunoscutul actor italian, Gabriel Garko.

In apararea fiului (Non è stato mio figlio – 2016)
Serialul italian prezinta povestea familiei Geraldi, detinatoarea unei fabrici de paste, care sunt afectati de sinuciderea misterioasa a Barbarei in timpul zilei de nastere a stranepoatei Anei.

Serialul In apararea fiului are 9 episoade iar din distributia serialului fac parte Gabriel Garko, Gianluca Caldironi, Giorgio Caputo, Adua del Vesco, Stephan Käfer, Massimiliano Morra, Eric Roberts, Stefania Sandrelli, Angela Tuccia sau Aurora Cossio.
TVR 2 va difuza acest serial de miercuri, 17 februarie 2021, in fiecare miercuri si joi de la ora 21:10. In trecut, a mai fost difuzat de TVR 2 din luna iulie 2020.
Pe IMDB, serialul are nota 6.4 din numai 37 de recenzii.

Pacatul si rusinea (Il peccato e la vergogna – 2010)
Acesta este un alt serial italian care il are ca protagonist pe Gabriel Garko, actiunea se desfasoara in jurul lui Nito Nivaldi (Gabriel Garko) in Roma anilor ’30, un baiat dificil care este si un criminal nemilos.

Serialul Pacatul si rusinea are doua sezoane (lansate in 2010 si 2014) avand in total 12 episoade. Vom putea vedea si alti actori precum Manuela Arcuri, Stefano Santospago, Francesco Testi, Valeria Milillo, Giorgio Caputo, Tamara Di Giulio sau Stephan Käfer.
Pentru acest rol controversat in care a interpretat un criminal nazist, Gabriel Garki a primit scrisori de amenintari, fiind vizitat si acasa de persoane revoltate.

TVR 2 va difuza acest serial controversat dupa incheierea difuzarii productiei Hotel Imperial (2015) pe al doilea post al Televiziunii Romane.
Pe IMDB, serialul are nota 6 din 154 de recenzii si a mai fost difuzat de TVR 2 in 2018 si 2020.

Rudolf Valentino: Destinul unei legende (Rodolfo Valentino – La leggenda – 2013)
Aceasta productie este o mini-serie biografica in doua parti despre fermecatorul Rudolf Valentino, viata sa controversata si evolutiile stralucitoare pe marele ecran, acesta lasand in urma un mit.

Gabriel Garko este in rolul principal iar in aceste doua episoade vom putea vedea si alti actori precum Giuliana de Sio, Ángela Molina, Orso Maria Guerrini, Dalila Di Lazzaro sau Giulietta Revel.

Serialele In apararea fiului si Pacatul si rusinea – pe TVR 2
TVR 2 va difuza cele doua parti ale productiei Rudolf Valentino: Destinul unei legende pe 10 si 11 februarie de la ora 21:10.
Pe IMDB, mini-seria a obtinut nota 5.9 din 52 de recenzii.

Voi ce parere aveti despre productiile anuntate de TVR 2?

Update 02.05.2021: Sezonul 2 al serialului Pacatul si rusinea incepe pe TVR 2 din 8 mai;

Update 11.08.2021: Mini-seria in doua parti Rudolf Valentino: Destinul unei legende va fi redifuzata de TVR 2 astazi si maine, de la ora 20:10;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII