Netflix permite vizionare gratuita
Netflix ofera posibilitatea de a viziona gratuit anumite seriale, fara activarea unui abonament si fara crearea unui cont.

Continutul Netflix este disponibil gratuit accesand acest link: netflix.com/ro/watch-free
Netflix ofera gratuit cateva filme si seriale, colectia va fi actualizata periodic. Aceasta optiune este disponibila pentru a putea testa continutul Netflix inainte de a ne abona.

Acestea sunt serialele disponibile gratuit in acest moment pe Netflix:

 • Stranger Things (Episodul 1)
 • Elite (Elita – Episodul 1)
 • When they see us (Prin Ochii Vostri – Episodul 1)
 • The Boss Baby: Back in Business (Bebe Sef – Inapoi la treaba – Episodul 1)
 • Our Planet (Planeta Noastra – Episodul 1)
 • Grace and Frankie (Episodul 1)

Acestea sunt filmele disponibile gratuit, integral, in acest moment pe Netflix:

 • Murder Mystery (Vacanta Criminala)
 • Bird Box: Orbeste
 • The Two Popes (Cei Doi Papi)

Netflix permite vizionare gratuita.
Deocamdata acestea sunt materialele oferite gratuit de Netflix insa cel mai probabil vor aparea si altele in curand. Pentru a putea viziona continutul la calitate superioara, trebuie sa va creti cont si sa alegeti un abonament lunar disponibil pentru nevoile fiecaruia.

Platforma Netflix este o platforma pentru vizionat filme si seriale si este disponibila atat in browser cat si pe Android sau iPhone. Totusi, cea mai importanta platforma pe care Netflix este disponibila este smart tv-ul.

Netflix este prima platforma de acest fel care ofera publicului o categorie de materiale gratuite si speram ca aceasta optiune sa aiba un precedent si sa fie disponibila si la celelalte platforme (precum HBO Go).

Lista de seriale si filme oferite gratuit va fi actualizata periodic de catre Netflix dar si de noi, pe acest articol.

Netflix ofera 3 pachete de preturi pe care le gasiti mai jos:

Minim

Standard

Premium

Tarif lunar*

7,99 EUR

9,99 EUR

11,99 EUR

Numărul de ecrane pe care poți viziona simultan

1

2

4

Număr de telefoane și tablete pe care poți avea descărcări

1

2

4

Filme și seriale nelimitat

Vizionează pe laptop, televizor, telefon sau tabletă

Disponibilitate HD

 

Disponibilitate Ultra HD

 

 

Nu ezitati sa ne spuneti parerea si experienta pe care ati avut-o cu Netflix in formularul de comentarii de mai jos.

Voi aveti cont de Netflix?

Update 02.09.2020: Pe televizoarele Smart TV (posibil pe toate) nu functioneaza redarea gratuita, in aplicatie nu avem aceasta optiune iar daca incercam accesarea linkului gratuit din browser, functioneaza o mica perioada de timp, urmand sa primim urmatorul mesaj: Previzionarea gratuita nu poate fi redata pe acest dispozitiv (Linux – Chrome v34). Poti viziona pe un computer, un laptop sau un telefon Android. Introdu adresa de e-mail si iti vom trimite un link. (Dupa ce te abonezi, vei putea viziona oricand, oriunde, pe orice dispozitiv.)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Netflix.
   Cat despre acces gratuit, uneori cei de la Netflix au oferte cu o luna gratuita pentru utilizatorii noi (daca nu ati folosit cardul bancar in trecut pentru un cont Netflix) insa in acest moment nu cred ca ofera nimic gratuit.

 1. […] Netflix ofera gratuit 2 zile acces la platforma. Netflix a venit in ultimul timp cu tot mai multe oferte. Una dintre ele este posibilitatea vizualizarii anumitor filme si seriale, gratuit, pe platforma, fara sa mai fine nevoie de un cont creat. Mai multe detalii desprea aceasta optiune regasiti in acest articol: Netflix permite vizionarea gratuita. […]

 2. […] a pus la dispozitie recent si o biblioteca gratuita cu filme si seriale disponibile fara cont, permitand vizionarea gratuita a anumitor productii. Cateva dintre aceste productii cunoscute sunt Stranger Things, Elita, Vacanta criminala, Bird Box: […]

 3. Pe televizoarele Smart TV (posibil pe toate) nu functioneaza redarea gratuita, in aplicatie nu avem aceasta optiune iar daca incercam accesarea linkului gratuit din browser, functioneaza o mica perioada de timp, urmand sa primim urmatorul mesaj: Previzionarea gratuita nu poate fi redata pe acest dispozitiv (Linux – Chrome v34). Poti viziona pe un computer, un laptop sau un telefon Android. Introdu adresa de e-mail si iti vom trimite un link. (Dupa ce te abonezi, vei putea viziona oricand, oriunde, pe orice dispozitiv.)