Desfasurator – factura detaliata – Orange, Vodafone, Telekom
In acest articol vom mentiona modalitatile prin care putem vizualiza desfasuratorul (factura detaliata) in retelele Orange, Vodafone si Telekom.

In reteaua Orange desfasuratorul se poate vizualiza din platforma MyOrange urmand acesti pasi:
Accesam site-ul Orange.ro – selectam sectiunea MyAccount Orange in dreapta – ne logam (daca nu avem deja un cont, il configuram pentru prima data) – Consum si FacturiCronosDetalii convorbiri – selectam perioada pentru care dorim afisarea desfasuratorului – Filtreaza

Se poate vizualiza traficul de voce si date mai vechi de 30 de zile. Orange are si un dashboard interesant pentru serviciul Cronos.

In reteaua Vodafone, factura detaliata se poate obtine in platforma MyVodafone prin una din urmatoarele modalitati:

 • ne logam folosind datele de conectare (daca nu avem deja un cont, il configuram pentru prima data) – selectam Factura – Sumar factura – in dreapta, in sectiunea Descarca factura in format PDF avem optiunea Detaliere apeluri facturate
 • ne logam folosind datele de conectare (daca nu avem deja un cont, il configuram pentru prima data) – selectam numele nostru sus – Apeluri curente – aici putem vedea apelurile din luna in curs – daca dorim pentru o perioada mai veche, selectam ramura Istori apeluri

Desfasurator – factura detaliata – Orange, Vodafone, Telekom
In reteaua Vodafone se pot vizualiza facturile detaliate din ultimele 6 luni.

La Telekom, desfasuratorul convorbirilor se poate primi prin aceste modalitati:

 • in aplicatia MyTelekom – sectiunea Servicii mobileFactura meaRapoarte traficAnaliza apeluri
 • factura detaliata printata, se poate primi inclusiv lunar impreuna cu factura insa costul este 1 euro pe luna, fara TVA, pentru fiecare numar de telefon

Indiferent de operator, pe desfasurator vom putea vizualiza apelurile, SMS-urile si datele mobile initiate, ce numere de telefon au fost apelate, data si ora, numarul minutelor si secundelor consumate, costul suplimentar si numarul de MB consumati pentru internet mobil. Verificarea online a desfasuratorului este gratuita pentru toti operatorii de telecomunicatii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

46 COMENTARII

 1. La Telekom se pot vedea mesajele de pe WhatsApp,insta sau snapchat?? Dar apelurile de pe WhatsApp snapchat sau insta se pot vedea?

 2. De pe cât timp se poate scoate desfășurător telekom? Cum ar fi se poate scoate pe 3 luni? Se pot vedea pe desfășurător și apelurile care au fost efectuate pe wapp sau insta?

  • Nu stiu pe cat timp se poate scoate desfasuratorul, iti recomand sa pui o intrebare reprezentantilor relatii cu clientii Telekom. Pe desfasurator nu se pot vedea apelurile efectuate prin aplicatiile care necesita acces la internet, se vad doar apelurile si SMS-urile efectuate de pe abonamentul mobil.

 3. La detaliere factura vodafone ,daca un apel a fost efectuat dar nu s-a raspuns si nici nua a intrat mesageria , apare pe detaliere factura? În ce mod?Doar ca data si 0,00 sau apare si numarul? Multumesc!

 4. Bună ziua!
  In desfășurătorul de la Vodafone apar doar numerele apelate sau apar și cele care te-au apelat?

  In desfășurătorul Vodafone apare și trafic de date, dacă se efectuează/primesc apeluri pe WhatsApp se văd și numerele de telefon de pe care s-au vorbit pe WhatsApp?

  Mulțumesc!

  • Buna seara,
   Pe desfasurator apar doar apelurile/SMS-urile efectuate, nu si primite.
   In ceea ce priveste datele mobile, apare traficul efectuat (cantitatea de trafic efectuata), fara sa apara si apelurile din WhatsApp.

 5. La Telekom e specificat pe internet că poți vedea detalierea apelurilor dar realitatea din aplicație este alta. Nu exista in aplicație ceea ce spun ei. Rușine TELEKOM

  • Din cate stiu, din MyAccount se poate vedea desfasuratorul insa nu am acces la o aplicatie pentru a va indruma pas cu pas. Dati un telefon la relatii cu clientii Telekom pentru a va indruma.

 6. Buna ziua am o intebare. Pot sa scot sau sa imi scoata cineva desfasurator de apeluri si mesaje de pe nr meu de tel. Se pot scoate sau sunt private confedential. Multumesc.

  • La Telekom, desfasuratorul convorbirilor se poate primi prin aceste modalitati:

   -in aplicatia MyTelekom – sectiunea Servicii mobile – Factura mea – Rapoarte trafic – Analiza apeluri
   -factura detaliata printata, se poate primi inclusiv lunar impreuna cu factura insa costul este 1 euro pe luna, fara TVA, pentru fiecare numar de telefon

  • Intrati in aplicatia MY Telekom- Sevicii Mobile- Factura Mea- Rapoarte Trafic – Analiza Apeluri. Sau puteti primi factura detaliata o data cu factura in fiecare luna. Va va costa 1 euro. Sunati la Relatii Clientii si spuneti ca vreti sa primiti factura detaliata .