Culorile legii cu Can Yaman la AXN
Postul de televiziune AXN aduce in premiera in Romania un serial remarcabil, pe care fanele actorului turc Can Yaman l-au asteptat cu nerabdare si speranta ca va ajunge si in Romania.

Viola come il mare / Culorile legii (2022) va fi difuzat de AXN din 7 martie, de la ora 21. Serialul este realizat dupa romanul Conosci l’estate? scris de Simona Tanzini. Culorile legii spune povestea Violetei Vitale (Francesca Chillemi), o tanara jurnalista de moda, ea se muta din Paris in Palermo cu scopul de a-si regasi tatal pe care nu l-a vazut niciodata.

La Palermo, Violeta va lucra la o revista online unde va scrie despre cazuri de crima. Pentru a se documenta cat mai bine despre acele cazuri, ea va colabora cu detectivul Francesco Demir (Can Yaman). Francesco este un tip carismatic, seducator, care se pricepe la investigatii dar nu are incredere in oameni. Francesco este opusul Violetei.

La inceput, cei doi au cateva contradictii insa in timp vor face o echipa buna, ea ca reporter si el ca detectiv. Succesul echipei vine in parte datorita Violetei care are un dar iesit din comun, sinestezia (nu este doar o figura de stil ci este si un amestec de simturi). Violeta are abilitatea de a asocia culorile cu emotiile pe care le degaja o persoana. Spre exemplu, daca o persoana emana frica, bucurie sau durere, Violeta le asociaza cu culorile si astfel poate citi cele mai ascunse secrete ale acelei persoane.

Culorile legii cu Can Yaman la AXN

Este pentru prima data cand actorul turc Can Yaman joaca rolul unui detectiv. El a jucat in numeroase seriale turcesti, cum ar fi: Dulce amarui , Domnul Greseala si Vis de iubire. Can Yaman, in varsta de 32 de ani, este unul dintre cei mai apreciati acori turci.

Serialul Culorile legii a fost filmat la Roma si Palermo in vara anului 2022 si a fost difuzat de Canale 5. Serialul are un sezon format din 12 episoade, durata medie a unui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Culorile legii va avea si sezonul 2, cel mai probabil noile episoade vor fi difuzate in toamna sau iarna acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.