Inspectorul George Gently se vede pe Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza din 7 mai un serial britanic interesant. Serialul se numeste Inspector George Gently / Inspectorul George Gently (2007).

Inspectorul George Gently este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Alan Hunter. Din 7 mai, Epic Drama va difuza primele 2 episoade, de la ora 20:30.

Inspectorul George Gently (Martin Shaw) lucreaza pentru celebra politie britanica Scotland Yard si este un inspector cu o reputatie buna, cu foarte multi ani lucrati in politie. Atunci cand sotia sa moare intr-un accident de masina, inspectorul George se gandeste serios ca ar trebui sa se pensioneze.

El il suspecteaza pe mafiotul Joe Webster (Phil Davis) de moartea sotiei sale, din cauza conflictului avut cu acesta in trecut. George il cerceteaza pe gangster si afla ca acesta se duce in nordul tarii la inmormantarea altei victime de-ale sale. Pentru a-l cerceta indeaproape pe Joe, George isi cere transferul la sectia de politie din Northumberland unde devine inspector sef.

Northumberland este o zona frumoasa unde inspectorul doreste sa se stabileasca definitiv. Planul initial al sau era sa il cerceteze pe Joe pentru moartea sotiei. dupa care acesta sa se pensioneze. Insa, planurile de acasa ale inspectorului nu coincid cu cele din teren.

Inspectorul George Gently se vede pe Epic Drama

George Gently il va lua ca partener pe tanarul detectiv Bacchus (Lee Ingleby) cu ajutorul caruia va rezolva mai multe cazuri de crime, dupa ce rezolva cazul sotiei sale. Fiecare caz prezentat in acest serial este inspirat dupa romanele politiste scrise de Alan Hunter care a scris nu mai putin de 46 de carti politiste. In toate aceste romane, eroul principal este inspectorul George Gently.

Datorita succesului de care s-a bucurat serialul a avut o continuitate de 10 ani. Serialul are 8 sezoane cu un total de 25 de episoade, fiecare episod are durata medie de o ora si 30 de minute. Pe IMDb, Inspectorul George Gently a obtinut nota 8.

Inspectorul George Gently este un serial produs de compania Pictures pentru postul BBC. Epic Drama apartine companiei Viasat World si se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara cum ar fi: Vodafone, Digi, Orange, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU