Lucrari mentenanta Telekom 23-28 septembrie
Compania Telekom Romania a remis catre media-max.ro un comunicat prin care anunta ca in perioada 23 septembrie – 28 septembrie vor desfasura o serie de lucrari necesare pentru actualizarea sistemelor IT. Toate sistemele fixe si mobile vor fi functionale in aceasta perioada.

Telekom ii asigura pe clienti ca vor depune eforturi ca aceste lucrari efectuate sistemelor IT sa nu ii afecteze iar impactul lucrarilor sa fie minime. Serviciile si aplicatia MyAccount nu vor functiona in perioada 23 septembrie – 28 septembrie. Nu se vor putea face operatiuni obisnuite ale acestor servicii (aplicatie sau web). Plata facturilor sau alte operatiuni se pot face in perioada doar in sediile magazinelor Telekom iar plata facturii se poate face prin aplicatiile online ale bancilor sau la terminalele PayPoint disponibile in bancile partenere scrise pe factura.

In perioada mentionata mai sus, abonatii Telekom care vor apela serviciul relatii cu clientii pot astepta mai mult timp pana cand vor fi preluati de un operator call center. De aceea, compania Telekom Romania va sugereaza sa apelati la alte sisteme de comunicare. Clientii Telekom sunt indrumati sa viziteze siteul telekom[punct]ro/informare unde vor gasi o lista cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

Lucrari mentenanta Telekom 23-28 septembrie

Compania Telekom Romania isi prezinta scuze clientilor pentru orice neplaceri cauzate de lucrarile de actualizare din perioada 23 septembrie – 28 septembrie.

Reamintim ca acum cateva zile compania Telekom Romania Comunications a trimis catre abonati informari privind modificari care urmeaza sa fie facute in situatia in care tranzactia Orange – Telekom va fi finalizata.

Telekom Romania este una dintre cele mai mari companii de telecomunicati care isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre. Operatorul pune la dispoziia clientilor sai urmatoarele servicii: telefonie mobila, telefonie fixa, internet mobil/fix, cablu tv / iptv sau televiziune dth. Pe piata din Romania, pe langa compania Telekom, mai sunt companii care ofera clientilor servicii complete, printre aceste companii enumeram: Orange, Vodafone sau Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII