Te cunosc de undeva / After party – cu Dorian Popa
Dorian Popa, fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva! revine in echipa acestei emisiuni cu un show disponibil exclusiv online pe a1.ro, numit Te cunosc de undeva! After party.

In acest after party, Dorian Popa se va distra alaturi de vedele emisiunii Te cunosc de undeva!, plin de glume si provocari. In aceasta productie online vom putea vedea momente din culisele emisiunii mentionate mai sus, care nu se vad in mod normal la TV.

Te cunosc de undeva / After party – cu Dorian Popa
Te cunosc de undeva! After party
este un episod de comedie in care ne vom putea distra alaturi de vedetele emisiunii. Editiile online vor fi difuzate din 6 februarie 2021, in fiecare sambata, dupa difuzarea emisiunii la TV. Te cunosc de undeva! se vede pe Antena 1 sambata de la ora 20:00.

Sezonul 16 – Te cunosc de undeva!
Al 16-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! are premiera pe Antena 1 sambata, 6 februarie, de la ora 20:00. In aceasta noua editie vom vedea concurenti precum Radu Stefan Banica, Mirela Vaida, Emilia Popescu, Pepe, Cristina Vasiu, Adriana Trandafir, Romica Tociu, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Ana Baniciu si Raluka.

After party-ul acestei emisiuni face parte din proiectele Antena 1 destinate difuzarii online de continut exclusiv din culisele emisiunilor.

Dorian Popa a participat in sezonul 10 al show-ului transformarilor, Te cunosc de undeva!. Acesta a avut si roluri in serialele Pariu cu viata si O noua viata.

Reamintim ca Antena 1 difuzeaza o alta emisiune disponibila exclusiv online, Is geana pi tini, cu Speak si Vlad Dragulin, care a ajuns la episodul cu numarul 12. Astfel, trustul Intact pare sa se axeze din ce in ce mai mult pe mediul online, acolo unde ofera si serviciul de streaming online Antena Play.

Pro TV Plus difuzeaza, de asemenea, emisiuni disponibile exclusiv online.

Update 21.02.2021: Emisiunea este disponibila si la TV, fiind difuzata de ieri de la ora 23:15;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII