Cult@press Tura prin cultura si Pastila de arta – emisiuni noi TVR 3
Televiziunea Romana anunta emisiuni culturale noi, acestea vor fi difuzate de maine pe TVR 3.

Cult@press este o emisiune prezentata de Carmen Tarnoveanu, fiecare editie saptamanala ne va tine la curent cu principalele informatii culturale, fiind o emisiune destinata celor care doresc sa ramana la curent cu realitatea culturala. Emisiunea va fi difuzata de TVR 3 in fiecare sambata, de la ora 19:50, incepand de maine.

In cadrul emisiunii Tura prin cultura, alaturi de Irninis Miricioiu si Marius Constantinescu vom afla cele mai importante evenimente din spectacol, literatura, pictura, sculptura sau muzica din Bucuresti. Chiar daca suntem in mijlocul unei crize sanitare mondiale care a incetinit anumite domenii, vom putea afla informatii despre cele mai noi evenimente online sau despre expozitii vernisate. Emisiunea va putea fi vizionata maine, pe TVR 3, de la ora 21:50.

Pastila de arta este prezentata de Ileana Ploscaru Panait, in cadrul emisiunii vom descoperi cele mai valoroase opere de arta si vom incerca sa le intelegem mai bine. Pastila de arta va fi difuzata de TVR 3 maine, de la ora 22:50, si va putea fi vizionata in fiecare seara de la ora mentionata.

Cult@press Tura prin cultura si Pastila de arta – emisiuni noi TVR 3
Tot maine, de la 15:30, respectiv 16:30 vom putea viziona emisiunile A doua Romanie (emisiune prezentata de Aura Dobre) si La un pas de Romania (realizata de Aura Dobre).

A doua Romanie arata povestile de viata ale romanilor care au decis sa se intoarca in tara insa au intampinat probleme cu reintegrarea intr-un loc care ar trebui sa fie considerat „acasa”. Vom vedea povestile unor oameni care nu au fost primiti inapoi cu bratele deschise.
La un pas de Romania prezinta povestile romanilor din Maramuresul istoric, Regiunea Transcarpatia a Ucrainei.

Duminica, de la ora 20:00, in continuare vor putea fi vizionate opere dramaturgice pe TVR 3, in cadrul programului Teatrul National de Televiziune.

Voi ce parere aveti despre noile emisiuni culturale difuzate de TVR 3?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.