Metropola TV introduce emisiuni mondene in grila de primavara
Din luna martie, postul de televiziune Metropola TV aduce in grila de primavara emisiuni noi. Televiziunea se va axa mai mult pe monden. In acest material vom detalia ce noutati aduce Metropola TV in grila de primavara.

Prima emisiune care va veni cu noutati fresh din lumea mondena este Matinalul Metropola TV. Din 4 martie, de la ora 8, Matinalul de la Metropola tv va avea un nou prezentator pe langa cei care prezentau matinalul pana acum. Bogdan Acatrinei este persoana care se alatura echipei matinalului. Bogdan este actor. Georgia Dascalu si Bogdan Acatrinei vor oferi telespectatorilor informatii proaspete despre vedetele autohtone si nu numai.

In weekend, Metropola TV va introduce doua emisiuni mondene. Monden Alert va fi prezentata de Andreea Fratila, Ileana Voicu Ghinea si Florin Burescu. In cadrul emisiunii Monden Alert, telespectatorii vor afla povesti interesante despre vedetele autohtone, vor urmari si interviuri cu vedete romanesti. Monden Alert va intra in grila Metropola din 4 martie.

Metropola TV introduce emisiuni mondene in grila de primavara

Din 9 martie va intra in grila Metropola TV emisiunea Monden de Weekend, de la ora 18, sambata si duminica. Emisiunea va fi prezentata de Cezara Munteanu, care a prezentat tot la Metropola TV emisiunea Dragoste de Romania. Cezara a declarat despre noul ei proiect urmatoarele: „Abia astept sa aduc in casele telespectatorilor cele mai interesante informatii despre viata extravaganta si incendiara a vedetelor”.

Emisiunea de parenting Parinte la fix va fi difuzata din 4 martie, de luni pana vineri, de la ora 11. Parinte la fix va fi prezentata de Dana Istrate. In cadrul emisiunii, Dana si invitatii sai vor oferi sfaturi despre ingrijirea, dezvoltarea si educarea copiilor de la nastere pana in adolescenta. Dana Istrate a mai avut proiecte la Metropola TV, ea are o experienta in televiziune de peste 17 ani.

Din 4 martie, in intervalul orar 21-23, Metropola TV va difuza o emisiune talk show numita Dezbaterile Metropolei. Emisiunea va fi prezentata de Radu Preda si va fi difuzata de luni pana joi. Dezbaterile Metropolei va aborda subiecte politice, sociale si economice urmand ca in timpul campaniilor electorale sa devina o emisiune de dezbateri electorale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.