Circuitele tenis WTA si ATP se vad la Digi Sport.
In acest material, vom detalia achizitiile recente in materie de drepturi de difuzare a competitiilor sportive de catre televiziunile sportive si aplicatiile dedicate videostreamingului din Romania.

Digi Sport si Circuitele de Tenis ATP si WTA

Circuitele de tenis ATP si WTA pot fi urmarite pe Digi Sport. Postul a anuntat ca, incepand cu 2024, va transmite turneele ATP timp de doi ani. Digi Sport va difuza toate turneele ATP de 250, 500 si 1000, in timp ce marile turnee de Grand Slam (cele patru turnee majore) vor continua sa fie transmise de Eurosport. Pana acum, Eurosport 2 difuza turneele de 500, 1000 si Grand Slam, iar posturile Prima Sport se ocupau de turneele ATP de 250. Inca nu se stie daca aceste turnee ATP vor fi impartite cu Prima Sport sau Orange Sport. De mentionat ca toate turneele ATP vor fi disponibile pe canalele Digi Sport 2 si Digi Sport 4.

Circuitele tenis WTA si ATP se vad la Digi Sport.
Prezenta Romaniei in Circuitul ATP si WTA


Romania are 7 jucatori care participa in circuitul ATP, printre care Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas David Ionel, Cezar Cretu, Vlad Andrei, Sebastian Gima. O alta veste importanta vine din partea Digi Sport, care a prelungit acordul cu forumul international de tenis feminin pentru inca 4 ani. Astfel, posturile Digi Sport vor continua sa transmita turneele de tenis din circuitul feminin WTA, avand in vedere prezenta a 9 jucatoare romanesti in circuit, printre care Irina Begu, Sorana Carstea, Ana Bogdan, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Miriam Bulgaru, Gabriela Lee si Irina Bara. Din pacate, Simona Halep, cea mai de succes jucatoare de tenis a Romaniei, nu poate concura in circuitul feminin pana in 2026, fiind suspendata pentru dopaj.

Competitia de Fotbal Fifa Club World 2023

Voyo, aplicatia de streaming, anunta ca in perioada 12-22 decembrie va difuza in exclusivitate competitia de fotbal Fifa Club World 2023. Acest turneu international va aduce impreuna cele mai bune echipe de club din lume, iar meciurile vor fi desfasurate in Arabia Saudita. Printre echipele participante se numara Fulminenze Brazilia (castigatoarea Copa Libertadores 2023), Manchester City Anglia (castigatoarea Uefa Champions Legue), Urawa Red Diamonds Japonia (castigatoarea AFC Champions Legue 2022), Al Ahly Egipt (castigatoarea CAF Champions Legue 2023), Leon Mexic (castigatoarea Concacaf Champions Legue), Auckland City Noua Zeelanda (castigatoarea OFC Champion Legue) si Al Lttihad Arabia Saudita (castigatoarea Saudi Pro Legue).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Am văzut un promo că turneele ATP vor fi transmise de Digi Sport și de prima sport Nu știu dacă și turneele WTA vor fi transmise de prima sport sau doar exclusiv de Digi Sport?

    • Va faceti dvs sau o ruda de-a dvs contract intr-un magazin Digi luati receptorul in Belgia sau vi-l trimite ruda si cumparati o antena parabolica un LNB si chemati un tehnician sa va instaleze antena echipamentul.

      • Mă bucur că veți transmite și turneele ATP pe lângă cele WTA dar as dori sa nu mai transmiteți meciuri de fotbal pe Digi 2/4 când sunt meciuri de tenis in direct

  2. Fara 3 canale in plus va fi un adevarat macel pentru iubitori de sport.Daca nici acum nu se trezesc cei de la Digisport inseamna ca nu mai avem sperante.Nu-i normal sa arunci cu banii pentru a cumpara drepturi pe care nu le poti difuza din lipsa spatiului.